Play-doh Sweet shop

Mijn dochter is gek op klei. Ze vindt het heerlijk om leuke dingen te maken met behulp van allerlei spulletjes. Een mesje, een schaartje of juist een leuke set waarmee je bijvoorbeeld een auto maakt. Ze zit niet snel stil, maar als ze creatief aan de slag kan gaan, kan ze zich gerust een tijdje prima vermaken in haar uppie. Tegenwoordig loont het zich om zo nu en dan eens de Action binnen te wandelen. Het zal inmiddels geen geheim meer zijn dat wij er geregeld komen. 😉 Wat ik ook erg leuk vind is dat je nu dus ook A-merken speelgoed kunt vinden tegen Action prijsjes. Zo vond ik deze Play-doh Sweet shop voor nog geen €10 euro.

Play-doh

Play-doh klei bestaat al de nodige jaren. Het leuke is dat ze ook regelmatig met iets nieuws op de markt komen. Zo is er voor ieder wat wils en hoeft niemand zich te vervelen. Mijn dochtertje kijkt geregeld op YouTube naar leuke video`s waarin de mooiste creaties gemaakt worden. Dat na kunnen maken is natuurlijk de uitdaging. Met behulp van leuke sets, zoals deze Sweet Shop is dat geen probleem.

De Sweet Shop

In het pakket vind je verschillende spulletjes. Natuurlijk de Sweet Shop die je in elkaar moet klikken, maar ook 3 potjes klei en een bordje om je homemade koekjes op te leggen. Je legt een bolletje klei op de ene kant en een bolletje klei op de andere kant en drukt dit dicht. Nu heb je de buitenkanten van het koekje. Vervolgens ‘beleg’ je het koekje en maak je het dicht.

De witte klei is iets lichter en luchtiger. Hierdoor is hij perfect te gebruiken om een soort slagroomtoefjes te maken. Met behulp van het spuitje, welke je bovenin vastmaakt, kun je dit prima doen. Op de Sweet Shop zelf vind je ook een heel deel leuke afbeeldingen. Dit werkt als een soort malletje. Druk je hier de klei in dan heb je de afbeelding van bijvoorbeeld een beertje of een hartje. Hiermee kun je dan het koekje weer versieren.

Vinden jouw kinderen klei ook zo leuk?


2 thoughts on “Play-doh Sweet shop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Wereld Van Kinderen 2015-2016