Ponyvakantie bij Center Parcs Het Meerdal

Eind mei was ik voor de site van Linda uitgenodigd om deel te nemen aan de Ponyvakantie bij Center Parcs het Meerdal. Een heel bijzonder en anders dan anders weekend, speciaal voor iedereen die gek is op paarden. Ook ons meisje is helemaal gek op paarden en daarom waren we dan ook razend enthousiast toen we hoorden dat we uitgenodigd waren. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Ponyvakantie-center-parcs

De Ponyvakantie

De Ponyvakantie is sinds kort te boeken bij Center Parcs het Meerdal in het Limburgse Horst. Je boekt een huisje welke aan de paddock ligt. In de ochtend mag jij je melden bij de begeleiders en ga je samen je paardje voor jouw vakantie halen. Het is een minuutje of 10 lopen naar de boerderij die net buiten het terrein van Center Parcs ligt. Daarna loop je met jouw paardje weer terug naar de paddock. De hele dag ben je in de weer met jouw eigen persoonlijke lievelingetje. Je mag hem verzorgen en er zoveel rondjes op rijden als je wil.

Tussen 12 en 13 uur hebben jij en je paardje pauze. Je mag je paardje bij je huisje neer zetten en kunt hem goed in de gaten houden terwijl jij je boterhammetje eet. Na 13 uur ga je weer verder. Gedurende je vakantie is er een bepaald programma. Het ene moment mag jij jouw paardje ‘pimpen’ met allerlei leuke strikjes, hoedjes en vlechtjes terwijl je het volgende moment les krijgt in het rijden van je paard. Tussen 15 en 16 uur breng je jouw paard weer terug naar de boerderij en kun je gebruik maken van de overige faciliteiten van Center Parcs.

Ponyvakantie-center-parcs-meerdal

Center Parcs

Het Meerdal heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo is er een prachtig subtropisch zwemparadijs, kun je meedoen met allerlei knutselactiviteiten en is er voldoende te spelen. Ook gedurende de avonden hoef jij je niet te vervelen. Er zijn gezellige restaurants en er worden leuke shows en bingo-avonden georganiseerd.

Uiteraard kun je op de site van Linda een heel uitgebreid verslag lezen over dit weekend. Om een ponyvakantie te boeken kijk je op de site van Center Parcs. Ook hebben wij een filmpje gemaakt over de Ponyvakantie zodat je een impressie kunt krijgen van de ponyvakantie op Het Meerdal. Dat kun je hieronder bekijken.

Was jij al bekend met de Ponyvakantie?

7 antwoorden op “Ponyvakantie bij Center Parcs Het Meerdal”

    1. Haha! Ja, echt he? Het is ook echt heel erg leuk om je kindje zo te zien genieten maar stiekem jammer dat je niet zelf een rondje mag rijden als de kinderen in bed liggen. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *