Attractiepark Slagharen

Als klein meisje kwam ik al bij Slagharen. Voor mij valt het onder echt jeugdsentiment. Vandaar dat we een paar jaar geleden gezellig samen met de kinderen een weekendje Slagharen hebben geboekt. Voor de kinderen een feest en voor papa en mama een reis terug in de tijd. Via een veilingsite konden we een leuke aanbieding voor een lang weekend in het park scoren. Op in de auto naar attractiepark Slagharen. Vroeger zat ik samen met mijn zusje in de auto altijd te zoeken naar het reuzenrad. Er is namelijk een bepaald punt tijdens de reis dat je boven het bos het reuzenrad kunt zien. Gek om te merken dat je zoveel jaar later nog steeds hetzelfde doet.

Atracctiepark Slagharen (1)

Eenmaal aangekomen en in gecheckt konden we ons gaan settelen in het huisje. Door de jaren heen is er wel wat veranderd. De huisjes worden geleidelijk aan allemaal opgeknapt. Dat is ook goed te zien. Het huisje heeft een slaapkamer, badkamer, woonkamer en ruime veranda.  Je kunt in het huisje waarin wij zaten met 6 personen verblijven.

Atracctiepark Slagharen (2)

De hele dag ponyrijden is niet meer mogelijk. Erg jammer maar wel goed. Nu is het mogelijk om op bepaalde tijden een ritje te maken. Zo houden de pony’s wel rust. Je kunt natuurlijk ook gewoon naar de wilde west show met allemaal stunts te paard. Zelf houden we ervan om in de avonduren door het park te struinen met de mooie lampjes aan. De mogelijkheid om te zwemmen is er ook. Heerlijk genieten in het binnenbad.

Atracctiepark Slagharen (3)

Het park beschikt over een paar leuke winkeltjes en restaurantjes. Voor jong en oud is er wat te beleven.  Heerlijk in de achtbaan, enterprise of de boot die over de kop gaat?  Of toch liever de grote carrousel, kabelbaan of het reuzenrad?  Er is genoeg te doen om je een weekend te vermaken.

Atracctiepark Slagharen (6)

De mascottes  Randy en Rosie gaan graag met je op de foto en doen samen een dansje met alle kinderen. Tijdens ons laatste verblijf waren ze bezig met het realiseren van een waterpark. Het schijnt erg mooi te zijn geworden. Op de site van attractiepark Slagharen kun je hier foto’s van zien. Misschien toch tijd om weer terug te gaan. De kinderen vonden het een geweldig weekend.

Ben jij wel eens in Slagharen geweest?

Eén antwoord op “Attractiepark Slagharen”

  1. Super park. Serieus jeugdsentiment.
    Jammer dat ik steeds vaker van mensen hoor “ik ga liever naar de efteling of walibi. Ze weten niet wat ze missen in Slagharen. En dat dat liedje van vroeger. Altijd blijven hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *