Babykleding shoplog

Nu ik zwanger ben gaan we weer op zoek naar leuke kleding voor de baby. Zo nu en dan kopen we iets. Heel vaak komen we niet in het centrum en ook al ben ik de 29 weken inmiddels gepasseerd, ergens heb ik het gevoel dat we nog tijd genoeg hebben om te kijken naar kleding voor ons mannetje. Afgelopen week was ik met de kinderen even het centrum ingelopen en ze besloten een paar leuke items voor onze beeb uit te zoeken die je vandaag kunt terug vinden in deze babykleding shoplog.

Lange mouwen

Aangezien ik eind oktober pas uitgerekend ben, moeten we op zoek naar kleding voor het najaar en de winter. Heel veel heb ik daar nog niet van zien hangen, terwijl het weer momenteel echt wel herfstig is in plaats van zomers. We vonden een aantal leuke koopjes, waarschijnlijk nog van de voorjaarscollectie, maar dat doet er niet toe. Wij vinden het leuk.

Zeeman-babykleding

Zeeman

Bij de Zeeman liepen we als eerste naar binnen. Daar vonden we een setje van een grijs shirtje en een rood shirtje wat samen afgeprijsd was voor €2. Geen geld natuurlijk. Eigenlijk ging het de kinderen om het grijze shirtje dus we besloten het mee te nemen, ook al was het nog iets aan de grote kant ( Maat 62/68 ) Daar groeit hij vanzelf in. Ook zagen ze het rompertje liggen voor €1,99 en vonden het helemaal geweldig. Ook dat moest mee dus.

Wibra

Bij de Wibra zijn we ook nog even binnen gelopen. Daar kwamen we het blauwe shirtje tegen met de tekst ‘It`s a boys world’ voor €1,99 afgeprijsd. Ook hier viel direct ons oog op. Hetzelfde shirtje was er ook in het rood, maar blauw sprak ons toch iets meer aan. De keuze was dus snel gemaakt.

We zijn nog wel wat winkels binnen gelopen, maar kwamen helaas niks tegen wat ons beviel. Normaal loop ik ook even bij de H&M binnen, maar die hebben we nu overgeslagen omdat de kinderen terug naar huis wilden. Ik ben wel nieuwsgierig waar jij meestal slaagt voor baby en/of kinderkleding. En koop je dan in de winkel of liever online?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *