Blijmakertjes

Zo nu en dan kom je op het internet bijzondere websites tegen. Zo ook de website van Miriam, Blijmakertjes.nl.Het woord zegt het eigenlijk al. Blijmakertjes. En het maakt me inderdaad blij. Op deze website vind je allerlei leuke dingen met deze mooie figuren in de hoofdrol. Kleurplaten, knutselactiviteiten, traktaties en meer. Gratis. Daar worden we nou blij van. 😉 Ik vroeg Miriam iets te vertellen over haar site en het ontstaan van de Blijmakertjes.

Op een dag maakte ik een krabbeltje op de computer en stuurde deze naar een vriend die al een tijdje ziek thuis zat, met als zinnetje eronder; alsjeblieft een blijmakertje. Zijn reactie was zo positief dat ik die dag nog zo’n 5 krabbeltjes maakte, ik kreeg er plezier in en het idee was geboren. De volgende dag legde ik de url blijmakertjes.nl vast!

Van krabbeltjes naar echte figuurtjes

Een tijd lang maakte ik met mijn stylus pen een krabbeltje en keek wat ik erin zag en gaf dit fantasiefiguurtje dan grote ogen. Totdat ik vond dat er een kwaliteitslag overheen moest. Zo zijn de Blijmakertjes ontstaan zoals ze nu zijn. Een familie vol vrolijke beestjes, daarnaast bestaan er rond de feestdagen nog figuurtjes en er worden nog steeds Blijmakertjes geboren.

Wat is het doel van Blijmakertjes?

Het doel is om mensen op te vrolijken, van jong tot oud. Zo ook voor een complimentje of een steuntje in de rug. De illustraties laten je glimlachen en maken het daardoor laagdrempelig.

Blijmakertjes1

Gratis traktaties & knutselplaten

Blijmakertjes biedt op de website een hoop gratis traktaties en knutselplaten aan. Zo kun je in deze kerstvakantie met je kids aan de knutsel gaan om leuke kerstfiguurtjes te maken voor in de kerstboom. Kies je voor de kant en klare variant of kies je voor de variant om nog zelf in te kleuren? Vul die lege plekken in de boom op met deze vrolijke kerstversiering. Vanaf een jaar of 5 is dit leuk om te doen!

Top 3 knutselplaten
-> Kerstversiering
-> Vingerpoppetjes
-> Ei-houders voor Pasen

Top 3 traktaties
-> Traktatie doosjes
-> Kabouter traktatie
-> Lollytraktatie

Kende jij de Blijmakertjes al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *