Dagje uit : Zuiderspel

Ben je druk bezig met de planning voor dit weekend? Weet je niet wat je kunt gaan doen? Dan hebben wij een hele leuk tip voor een dagje uit: Zuiderspel. Ben je gek op spelletjes spelen, lees dan verder.

Wat is het?

Op zondag 20 maart wordt de voorjaarsspellenbeurs van de Benelux georganiseerd. In Veldhoven kun je, samen met familie en vrienden, een dag lang genieten van allerlei nieuwe bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen, gezelschapsspellen en meer.

Op de beurs kun je verschillende spellenuitgevers, distributeurs, winkeliers en verenigingen terug vinden die de leukste en nieuwste spellen aan je presenteren. Uiteraard kun je de spellen testen en daarna aanschaffen tegen mooie beursprijzen.

Wat is er nog meer te doen?

Daarnaast is er nog van alles te doen. Wat dacht je van Card City? Een complete stad van oude speelkaarten. Ook kun je meedoen met een spellenquiz en is er het Nederlands Kampioenschap Carcassonne.

Er zijn maar liefst 3 themapleinen. Het Themaplein ( met als thema Beesten en Zoo ) , het Hot en Gespot plein en het Kinderplein. Op het Kinderplein kunnen kinderen naar hartenlust spelen met bijvoorbeeld de reuze-versie van Jenga. Natuurlijk kan op een Kinderplein het schminken niet ontbreken, dus grote kans dat jouw kind als leeuw of tijger mee naar huis gaat.

Gegevens

Voor het achtste jaar wordt Zuiderspel georganiseerd. Het is dus zeker succesvol te noemen en zal waarschijnlijk ook een jaarlijks terugkerend evenement zijn. Op de website van Zuiderspel kun je op de hoogte blijven van alles wat gaande is en kun je zien wanneer een volgend evenement georganiseerd wordt.

Voor 2016 zijn dit de gegevens:

  • Zuiderspel vindt plaats op zondag 20 maart 2016 van 10.00 uur tot 18.00 uur.
  • Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree
  • Vanaf 10 jaar kosten de tickets €6 per persoon
  • Het adres:
    NH Koningshof
    Locht 117
    5504 RM Veldhoven ( Bij Eindhoven )

Heb jij ook een tip voor een leuk dagje uit? Neem dan contact met ons op.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *