De club van Sinterklaas en geblaf op de pakjesboot

Het lijkt vroeg voor Sinterklaasfilms, maar zo vlak voor de herfstvakantie begint is het natuurlijk een ideaal moment voor een film-release. Vanaf vandaag draait de nieuwe film De club van Sinterklaas en geblaf op de pakjesboot in de Nederlandse bioscopen.

De club van Sinterklaas

De club van Sinterklaas is eigenlijk niet meer weg te denken. Al verschillende jaren komt er rond de herfstvakantie een nieuwe bioscoopfilm uit en ook op tv kunnen de kinderen de club van Sinterklaas volgen. Dat laatste natuurlijk wel pas vanaf november, als de goedheiligman eindelijk weer in ons koude kikkerlandje is gearriveerd. Ook hier in huis volgen we Sinterklaas en zijn pieten op de voet en zitten de kinderen vaak gekluisterd aan beeld om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En natuurlijk bezoeken we de bioscoop om de nieuwste film te bekijken.

Geblaf op de pakjesboot

Ook in de nieuwste film verloopt de reis naar Nederland niet geheel vlekkeloos. De kwaadaardige dokter Vleugelaar en zijn handlanger Igor vermommen zich om zo op de pakjesboot alle pakjes te besprayen met blafspray. Dokter Vleugelaar wil namelijk dat alle kinderen de blafhoest krijgen. Hij heeft namelijk als enige ter wereld het medicijn tegen de blafspray en wil dit voor veel geld kunnen verkopen om rijk te worden. Het kan natuurlijk niet uitblijven: de pieten komen in aanraking met de spray! Ook is er een echt hondje aan boord van de pakjesboot en dat zorgt voor vreemde situaties.

Kunnen de pieten ervoor zorgen dat alle problemen opgelost worden? Zullen alle pakjes ontsmet zijn voordat ze bij de kinderen terecht komen? En krijgen ze het voor elkaar om het hondje terug te bezorgen bij zijn baasje Sophie? Je ziet het allemaal in de De club van Sinterklaas en geblaf op de pakjesboot.

Vinden jouw kinderen de club van Sinterklaas ook zo leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *