Een pony cadeau?

Onze zoon is 10 jaar geworden. Best een bijzondere leeftijd. Hij is nu officieel een tiener en heeft er een cijfertje bij. Om dit te vieren besloten we na wat overleg te kiezen voor een bijzonder en niet alledaags cadeau. Na bijna 4 maanden voorpret was het eindelijk zover. Hij krijgt een cadeau wat hij nooit zal vergeten.

Een pony cadeau?

Een paard of pony houden is met een normaal inkomen bijna niet te doen. Nu biedt onze manege de mogelijkheid om een paard of pony te leasen. Zoonlief is in de meivakantie jarig geweest dus dat kwam mooi uit. In het begin van het jaar ontstond het idee om hem een week een pony cadeau te geven. Een paar weken geleden hebben we de knoop doorgehakt en besloten we ervoor te gaan. Welke paardenliefhebber wil dat nu niet? Nu is het wel geen low-budget cadeau maar ik weet zeker dat er geen een cadeau is waarmee we onze zoon gelukkiger zouden kunnen maken.

Pony pimpen

Het is natuurlijk wel zo leuk als de dame in kwestie een beetje birthday proof is. Op vrijdag voor de rijles van onze zoon was ik al ruim van te voren aanwezig om de pony klaar te maken. Gewapend met ballonnen en een kaart ging ik op weg naar de manege. Na een heerlijke poetsbeurt en het vlechten van de manen konden de ballonnen in de haren bevestigd worden. Natuurlijk waren het stevige ballonnen en heb ik dit uiterst voorzichtig gedaan. Het is natuurlijk niet de bedoeling om haar de stuipen op het lijf te jagen.

Wachten duurt lang

Na een tijdje te hebben gewacht was het eindelijk zover. Onze zoon kwam aan bij de stal en wist zich geen houding te geven. Na de kaart gelezen te hebben brak er een grote glimlach op zijn gezicht door. Na het rijden moest meteen de hele familie gebeld worden om te vertellen dat hij een pony cadeau had gehad. De hele week is zijn lievelingspony voor hem alleen.

Lees ook: Een ponyvakantie bij Center Parcs

En nu?

Nu mochten we de eerste week van de meivakantie iedere dag naar de manege. Hij mocht dagelijks rijden, borstelen, knuffelen en eventueel het tuig schoonmaken. Hoe ons deze week bevallen is zullen we binnenkort met jullie gaan delen.

Heb jij jouw kind wel eens een heel bijzonder en niet alledaags cadeau gegeven voor de verjaardag? Laat het ons weten in de reacties hieronder. We zijn erg benieuwd!

2 antwoorden op “Een pony cadeau?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *