Egg Shrink Wraps

Nu het bijna Pasen is zie je overal leuke, vrolijke spulletjes in de schappen verschijnen. Vorig jaar vonden we al de ei-vormers bij de Action. Dit jaar zag ik ze ook liggen, dus mocht je nog naar iets grappigs op zoek zijn… Nieuw deze keer zijn de Egg Shrink Wraps. HartstikkeĀ grappig voor de Pasen, want daar liggen ze dus eigenlijk voor, maar ook voor de rest van het jaar zullen deze dingetjes een hit zijn aan de ontbijttafel van menig peuter en kleuter.

Verschillende motieven

Hier in huis is het toch wel Frozen wat de klok slaat, maar deze Egg Shrink Wraps zijn in verschillende motieven verkrijgbaar. Zo zijn er ook wraps met de Disney Prinsessen en voor de jongens is er Paw Patrol. Persoonlijk vind ik het jammer dat er geen Spongebob of Spiderman wraps zijn. Dan zouden ze ook stoer zijn voor 10-jarige zoons. Ik moet je even schuldig blijven wat de kosten voor deze Egg Shrink Wraps zijn. Ik heb het bonnetje niet meegenomen. In elk setje zitten 12 plastic omhulseltjes om je eitje mee te versieren.

Hartstikke eenvoudig

Van een simpel, saai eitje een prachtig Frozen eitje maken is heel eenvoudig. Appeltje-eitje zullen we maar zeggen. šŸ˜‰ Je kookt de eieren zoals je dat gewend bent. Dochterlief neemt graag een eitje mee naar school dus ik kook de eieren vaak de avond van tevoren. Eigenlijk moeten ze even afkoelen want zodra het omhulseltje in contact komt met warmte begint het vrijwel direct te krimpen. Een paar seconden onder de koude kraan doet wonderen.

Heb je het omhulseltje om het ei gedaan, dan leg je het op een lepel.Ā DitĀ hou je een seconde of 3 in kokend water. Hop, weer eruit en je eitje is al prachtig versierd. Dochterlief was blij verrast de volgende ochtend en daar doe je het dan toch voor.

Heb jij deze Egg Shrink Wraps al gespot bij de Action?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *