Elsa spaarpot

Frozen is niet weg te denken uit de harten van vele meisjes wereldwijd. Al jarenlang staan Elsa en Anna bovenaan het verlanglijstje. Tegenwoordig is dan ook vanalles verkrijgbaar. Van kleding tot beddengoed en van ontbijtgranen tot speelgoed. Ook knutselspullenzijn veelvuldig te krijgen. Zo vond ik een Elsa spaarpot bij de Action voor net iets meer dan €2.

Frozen en knutselen

Knutselen doen we hier graag. Als het dan ook nog te maken heeft met Frozen is het dubbel plezier. Zo kon je eerder al lezen over de Frozen projector die hier regelmatig uit de kast gehaald wordt. Tegenwoordig kun je veel Frozen spulletjes ook bij de Action vinden. Net iets goedkoper dan in de speelgoedwinkel, wat wel zo fijn is in deze duurste maand van het jaar. En ook deze spaarpot is weer een combinatie van Frozen en knutselen.

De spaarpot

De spaarpot heeft een dopje aan de onderkant. Zo kun je hem steeds opnieuw gebruiken en hoef je hem niet stuk te slaan als hij vol is. De spaarpot is een beeldje van Elsa in haar prachtige ijs-blauwe jurk. In het pakketje zitten een aantal kleine potjes verf en daarmee kun je Elsa beschilderen. Op de doos kun je een voorbeeldje zien, maar het is natuurlijk geheel aan jezelf of je de spaarpot ook in deze kleuren wil schilderen. Wie weet vind jij Elsa wel mooier in een roze jurk!

Sparen maar!

We hadden besloten de spaarpot cadeau te doen voor pakjesavond. De volgende dag hadden de kinderen een studiedag en werd Elsa direct voorzien van wat kleurtjes. De spaarpot kon direct in gebruik genomen worden. Daelyn was namelijk diezelfde dag een tand verloren en mocht deze s`avonds klaarleggen voor de tandenfee. De volgende ochtend vond ze een muntje op haar nachtkastje en dat verdween meteen in haar Elsa spaarpot.

Had jij de Frozen spulletjes al gezien bij de Action?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.