Even ertussenuit met de meiden

Een paar maanden geleden ben ik samen met mijn zoon een nachtje gaan logeren in een hotel en hebben we verschillende activiteiten ondernomen. Deze keer was mijn dochter aan de beurt. Samen zijn we in de auto gestapt op weg naar wat tijd lekker met zijn tweeën. Gewoon even ertussenuit met de meiden.  Ze had de tijd van haar leven. Wat we hebben gedaan? Dan moet je even verder lezen. 

Even ertussenuit met de meiden

Via een veilingsite heb ik kaartjes gekocht voor een hotelletje. Het leven om ons heen is erg druk en soms hectisch. Nu was er even niets behalve alleen mijn dochter en ikzelf. Ze vond het geweldig om met mama op “vakantie” te gaan zonder papa en haar broer. Gewoon even samen weg zonder het leven van alledag. De telefoon bleef in de tas en we waren even 2 dagen gezellig met z’n tweetjes. Aangezien het haar uitje was lagen de keuzes allemaal bij haar. Het eten en de uitstapjes mocht ze allemaal bepalen. Welk kind wil dat nu niet?

Wat zullen we gaan doen?

De eerste keuze was snel gemaakt. Ze wilde naar een dierentuin. Het hotel hadden we geboekt in Den Haag. Diergaarde Blijdorp stond dus meteen bovenaan het lijstje. Na een paar uur genoten te hebben in de Zoo was het tijd om naar het hotel te gaan. Ze had al aangegeven te willen gaan eten bij een Mc Donald. Wat een geluk dat deze net om de hoek van het hotel lag. Na even wat te zijn gaan eten stond ze te popelen om in bad te gaan. Gezien het feit dat wij deze thuis niet hebben was het dan ook niet vreemd dat ze een uur lekker heeft zitten te badderen samen met haar pop.

Na een heerlijk bad wilde ze onder het genot van een drankje en een zakje chips een beetje tv kijken en spelletjes spelen. We gingen voor haar gevoel mega laat naar bed. Dat het pas 22.00 was ipv midden in de nacht hoefde zij niet te weten. ’s Morgens wilde ze meteen voor een 2e ronde het bad in. Na een beetje overlegd te hebben besloten we toch maar eerst te gaan ontbijten. De tijd die Kyra in bad doorbracht heb ik gebruikt om de spullen te gaan inpakken. Voordat we richting huis zijn gegaan hebben we eerst het Museon bezocht.

Hebben we genoten?

Natuurlijk hoef je niet veel geld neer te leggen om iets speciaals te ondernemen met je kinderen. Bij ons was het een samenloop van omstandigheden dat ikzelf met de kinderen ieder een nachtje weg ben geweest. Voor de kinderen was het gewoon heel speciaal om samen naar een hotel te gaan en te genieten. Kyra heeft een paar top dagen gehad. Wel ben ik tot de conclusie gekomen dat het voor haar ook prima was geweest om alleen naar het hotel te gaan. Dit vond ze al geweldig. Het liefste wilde ze gaan zwemmen. Helaas konden we dit niet doen omdat ze al wat last had van haar oren en een verkoudheid. Dan is een lekker warm en vochtig zwembad niet de ideale plek om te vertoeven. Volgende keer beter. We gaan er vast en zeker weer een keer tussenuit met de meiden.

Ga jij wel eens alleen met 1 van je kinderen weg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *