Genieten van de film: Sing

Het is alweer even geleden dat we voor het laatst naar de bioscoop zijn geweest. Op de tv kwamen de kinderen een leuke filmtrailer tegen. Aangezien we op woensdag de middag vrij hadden trokken we met z’n drietjes naar de bioscoop. De film die we zijn gaan kijken? De nieuwe film van Illumination : Sing. De film is gemaakt door de mensen achter de hit formule van de Minions. Voor Youri een van de redenen om deze film te willen zien.  Een zakje chips erbij, wat lekkers te drinken en nu genieten van de film: Sing. 

Sing

De koala Buster Moon heeft een theater waar het niet goed mee gaat. Het eens zo mooie theater is helemaal vervallen en het einde nabij. Uiteindelijk krijgt hij het briljante idee om een zangwedstrijd te organiseren waarmee een prijs te winnen valt. Zo leren we Rosita kennen: een moeder van 25 biggetjes die nooit een moment voor zichzelf lijkt te hebben. Nu is eindelijk het moment daar dat ze hoopt te stralen. Verder heb je de eigenzinnige Ash, de macho Johnny, verlegen Meena, en arrogante Mike. Ieder heeft zijn eigen motivatie om de wedstrijd te winnen. De film zit vol met swingende momenten, hilarische stukjes en dan de tijden dat je oprecht ontroerd wordt. Zal het Buster Moon en de andere hoofdrolspelers lukken om het theater van de ondergang te redden en de show van hun leven te geven?

Genieten van de film: Sing

De kinderen vonden het een erg leuke film om te zien. Kyra vooral heeft mee zitten zingen en swingen in haar stoel. Youri zat vooral in stilte te genieten maar aan het gezicht zag je dat hij helemaal in de film zat. Op de grappige momenten hoorde je de zaal grinniken en soms uitbundig lachen. Op een gegeven moment keek ik naast me en dreven bij Kyra de tranen over de wangen. Niet van het lachen maar van het verdriet. Er was even een stukje wat ze wel heel zielig vond. Wederom het teken dat ook zij helemaal in de film zat. Enkele minuutjes later zat ze weer met een glimlach te genieten. Wij zijn van mening dat Sing echt een hele leuke film is om samen met de kinderen te gaan bezoeken. Een leuke,vrolijke, ontroerende en swingende feel good film.

Heb jij Sing al gezien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *