Glitter tattoo

De glitter tattoo, wie kent hem niet? Kinderen houden ervan en ze worden tegenwoordig op veel plaatsen aangeboden. Zowel op de markt als in de binnen speeltuinen.

Iedere keer als er ergens glitter tattoo’s gezet kunnen worden heb ik 2 kinderen bedelend aan de armen hangen. Hoe leuk ik de tattoo’s ook vind ze zijn in mijn ogen wel aan de prijzige kant. De laatste keer betaalde ik er €2,50 voor. Dat maal 2 kinderen voor een dag of 3 een mooi plaatje op de arm. Het kan wel maar het tikt wel door.

Wat heb je nodig?

Sinds een jaartje sta ik zelf met oude spullen op de markt. De gelegenheid deed zich voor om in te schrijven voor een 2 daagse markt. Op deze markt stond een stand met glitter tattoo spulletjes. Ook hier niet goedkoop. Na wikken en wegen heb ik toch besloten een complete set mee te nemen.

  • Sjablonen Frozen 10 stuks €4,95
  • Sjablonen Disney 10 stuks €4,95
  • Huidlijm 9 ml met 2 kwasten  €11,00
  • Glitters 5 kleuren €6,00
  • Totaal €24.90

Glitter_tattoo

Het is even een uitgave maar de kinderen hebben er al heel veel plezier mee gehad. De nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes gaan allemaal graag met een tattoo naar huis. De verkopers zeggen dat een sjabloon slechts 1x gebruikt kan worden. Mijn ervaring is echter dat een sjabloon makkelijk 3 keer gebruikt kan worden. Zolang je hem maar netjes terug plakt. Online zijn er genoeg webshops die de sjablonen los verkopen. Als de overige spullen los gekocht worden ben je veel goedkoper uit. Laatst had ik een torentje met 6 kleuren glitters gekocht voor €1.99. En de potjes waren net zo groot als die van €6,00.

Hoe werkt het?

De tattoo wordt op de huid geplakt. Vervolgens breng je een dun laagje lijm aan. Zodra de lijm een beetje gedroogd is dan breng je met een lipstick penseel de glitter aan. De overtollige glitter veeg je weg met een blush kwast. Nog even het sjabloon eraf halen en klaar. Na enkele dagen kun je de tattoo verwijderen met een beetje babyolie. Wel moet je niet vies zijn van een klein beetje glitter op de grond. Al moet ik wel zeggen dat het knoeien steeds minder wordt. 😉 Al doende leert men.

Zou jij overwegen om zelf hiermee aan de slag te gaan?

 

 

Eén antwoord op “Glitter tattoo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *