Huisdiergeheimen

Als het weer niet zo heel geweldig is bezoeken we het liefst de bioscoop. Gezellig met een hapje en een drankje naar de leukste films kijken. Afgelopen week was ook zo`n mindere week. Even op internet kijken welke films er draaien en overleggen met de kinderen. Huisdiergeheimen moest het worden. Die hadden ze al eens in een voorstukje gezien en die moest ontzettend lachen zijn. Op naar de bioscoop dan maar!

Huisdiergeheimen

Van de makers van Verschrikkelijke Ikke en de Minions komt de film Huisdiergeheimen. ( In het Engels The Secret Life Of Pets ) In deze film draait het om de huisdieren. Lief, schattig en knuffelig als we thuis zijn, maar wat doen ze eigenlijk als wij niet thuis zijn? Als we eventjes een uurtje weg zijn of moeten gaan werken? In deze film zien we het allemaal!

Max is een hond die het prima naar zijn zin heeft bij zijn baasje Katie. Hij voelt zich geliefd en wacht altijd braaf bij de deur tot ze na een lange dag werken weer thuis komt. Op een avond is ze niet alleen. Ze heeft Duke bij zich, een grote bruine straathond. Katie wilde zorgden voor wat gezelschap voor Max, maar Max ziet dit niet zo zitten. En zo komen ze in allerlei maffe situaties terecht.

Wat vonden wij er van?

De voorstukjes van de film waren al veelbelovend. Dat was de reden waarom we de film wilden zien. Vooral poedel Lennart trok de aandacht van de kinderen. Het is enorm grappig om te zien hoe deze deftige hond tekeer gaat op zijn favoriete muziek.

Uiteindelijk staat natuurlijk centraal dat je het meeste kunt bereiken door samen te werken. Doordat Max en Duke elkaar in het begin niet mogen komen ze gigantisch in de problemen. Ze werken samen om er uit te komen, maar komen er dan toch achter dat ze elkaar best aardig vinden.

De film is zeker aan te raden. Hij in 2D en 3D en is te zien in de Nederlandse en Engelse versie. Wij hebben hem gezien in het 2D, in het Nederlands. De bioscoop zat redelijk vol en ik hoorde vele kinderen regelmatig in de lach schieten. Bekijk de trailer en oordeel zelf.

Heb jij de film al gezien of ben je van plan hem nog te gaan bekijken?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *