In 2016 in de bioscoop

Het is alweer 2016 en dat betekent een heel jaar voor ons. Een jaar waarin we leuke en gezellige dingen gaan doen, onze site laten groeien ( hopelijk ) en toffe dingen gaan delen. Voor veel mensen en bedrijven betekent de start van een nieuw jaar dat er een overzicht komt van de dingen die gebeurt zijn in het oude jaar, maar ook een overzicht van dingen die gaan gebeuren in het nieuwe jaar. Het leek ons leuk om ons allereerste artikel van 2016 te beginnen met een overzicht van films die in 2016 in de bioscoop gaan draaien.

Januari

  • Capture the flag

In deze film maken we kennis met surfer Mike, zijn ouders, opa en vrienden. Ze komen terecht in een raket en vliegen zo met opa naar de maan. Een spannende ruimtereis en het lijkt me zeker een leuke film voor de iets oudere kinderen ( vanaf een jaar of 7 )

  • Woezel en Pip

Woezel en Pip is natuurlijk erg leuk voor de peuters en kleuters onder ons. Dochterlief Daelyn wil hier heel graag naar toe dus zodra hij in de bioscoop draait zijn wij er te vinden. Woezel en Pip krijgen visite van hun neefje Charlie en samen gaan ze op zoek naar de Sloddervos.

Februari

  • Alvin and the chipmunks The Road Chip

Ik heb de andere Alvin and the chipmunks film ook gezien en ik vond hem te gek. Damiën kon er de humor ook wel van inzien, dus ik ga er min of meer van uit dat hij deze nieuwste film ook wel kan waarderen. Met Alvin aan de leiding kan het eigenlijk alleen maar…tja…verkeerd lopen…

  • Zootropolis

Zootropolis gaat over luiaards. Ik heb de trailer in de bioscoop gezien tijdens de Snoopy film. Ik kreeg het een beetje op mijn zenuwen van de slome manier van praten van de luiaards, Damiën lag naast me helemaal in een deuk. Hij is van de makers van Frozen en Big Hero 6, dus dat kan eigenlijk alleen maar betekenen dat het een succes moet worden.

April

  • Kung Fu Panda 3

Deel 3 in deze serie. Po gaat de strijd weer aan en showt zijn coolste martial arts tricks. Ik vind dit een erg leuk bedacht concept, een pandabeer die aan martial arts doet. De eerste 2 films vond ik ook leuk om te zien, dus ik ga er min of meer van uit dat ook deze weer lachen geblazen is.

  • Ratchet and Clank

Ratchet en Clank zijn 2 helden die deel uit gaan maken van het team The Galactic Rangers. Samen Proberen ze het het sterrenstelsel te redden. Naast de film komt er ook een spel uit voor de Playstation 4. De film lijkt me daardoor ook meer geschikt voor de stoerdere jongens die wel van een ruimtereis houden.

Mei

  • Angry Birds

Het was natuurlijk wachten op een Angry Birds film die ooit uit zou komen. Het heeft nog iets langer geduurd dan ik verwacht had, maar in 2016 komt hij dan toch eindelijk in de bioscopen. Ik ben zeer benieuwd.

Juni

  • Finding Dory

Jaren na het uitkomen van Finding Nemo is dan toch ook Dory`s kant van het verhaal aan de beurt. Kan Dory zich toch meer herinneren? Of blijft haar korte termijn geheugen voor altijd een probleem? We kunnen het komende zomer zien.

Juli

  • Ice Age The Collision Course

Het vijfde deel van de Ice Age reeks komt deze zomer in de bioscopen. Waar hij precies over gaat kan ik nog niet terugvinden, maar het zal vast en zeker weer een leuke film worden.

November

  • Moana

Deze film gaat in November in Amerika draaien, maar wanneer hij precies naar Nederland gaat komen is nog niet bekend. Een trailer is er helaas nog niet van, maar toch wilde ik jullie hier een klein filmpje van laten zien. Moana is namelijk de nieuwste Disney prinses, wat inhoudt dat jullie dochtertjes in 2017 veel spulletjes hiervan gaan verzamelen. 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *