K3 meet en greet

Na weken wachten en kriebels in de buik was het grote moment eindelijk daar. K3 kwam naar Roermond voor een meet & greet met de kinderen bij de Intertoys in het Retailpark.  Dit grote moment vond plaats op 17 januari. Voor onze dochter (een echte Klaasje fan) was het een hele spannende dag. Dagen stonden in het teken van K3. Kleurplaten werden met liefde gekleurd en de outfit werd met zorg gekozen door de dame zelf. Eenmaal aangekomen bleken er heel erg veel kindjes een spannende dag te krijgen.

Topdrukte voor K3

We waren blijkbaar niet de enige die dachten vrij op tijd naar K3 te gaan. Overal zagen we al opgewonden en verwachtingsvolle gezichtjes. Zoveel kleine K3-tjes bij elkaar, natuurlijk in hun regenboogjurkjes. Het was een behoorlijke rij en we sloten netjes achteraan aan. Aan het einde van de rij was een moeder zo vriendelijk ons mede te delen dat je toch echt een nummertje moest hebben om op de foto te kunnen gaan. Al snel kwam er een vriendelijke meid van de Intertoys langs om ons de nummertjes geven. Gelukkig zeg. je zou maar zolang in de rij staan voor niets!

K3 meet & greet

Na een dikke 2 uur wachten was het eindelijk zover. Al het duwen en pletten wierp zijn vruchten af want eindelijk waren we aan de beurt. De billen van mijn nichtje hadden net de bank geraakt en ze kon  alweer opstaan. Gelukkig hebben we bij onze dochter een snelle reeks foto’s kunnen maken. Het ging echt in sneltreinvaart allemaal. Logisch want het was zo verschrikkelijk druk en er waren nog zoveel mensen aan het wachten dat het tempo er wel in moest blijven. Onze dames waren in hun nopjes en hadden toch maar een mooie foto met hun helden gemaakt. En respect voor K3. De dames probeerden ondanks de haast wel ieder kind een speciaal momentje te geven. Chapeau dames!

Veiligheid boven alles

Natuurlijk ook een dikke dank je wel aan de Intertoys om voor zoveel kinderen een speciaal moment mogelijk te maken. Buiten dat: ik wil wel graag eerlijk zijn. Er waren wel wat dingen die in mijn ogen anders hadden gekund en die vooraf geregeld hadden kunnen worden. Dit heeft betrekking op de veiligheid en communicatie tijdens dit event.

Betere communicatie over het gebruik van de nummertjes. Dit was al in de mooie Facebook aankondiging mogelijk geweest of met posters op de locatie. Kleine moeite maar dit zou veel kindjes tranen gespaard hebben. Heel veel mensen hebben uren in de rij gestaan om vooraan te horen dat ze weer konden vertrekken. Erg zuur.

Daarnaast vond ik de situatie bij de K3 meet en greet niet echt veilig. Naarmate de tijd verstreek werd er steeds meer geduwd en geplet omdat mensen aan de beurt wilden komen. Van mijn kleine nichtje kon je alleen nog het gezichtje zien. Neus omhoog voor zuurstof. Als er dranghekken waren geplaatst, had zich een duidelijke rij kunnen vormen. Een Intertoys medewerker had dan ook duidelijke instructies kunnen geven aan mensen in die rij om evengoed alles vlot te laten verlopen.

Dankjewel Hanne, Klaasje en Marthe voor de tijd die jullie voor de kinderen hadden. Enne……. top dat jullie wat langer voor de kinderen zijn gebleven. 🙂

Ben jij ook naar deze middag gekomen? Ik hoor graag hoe jouw ervaring was in de reacties hier beneden. 

 

2 antwoorden op “K3 meet en greet”

  1. Wij hadden ook willen gaan. Maar last minute een weekendje weg.
    We hoorden idd al van vriendinnetjes dat het druk was en lang wachten voor een foto met .K3

    Gelijk heb je qua veiligheid zo te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *