Kinder Muziek Theater

Kinderen kunnen vele verschillende soorten hobby`s hebben. Maandelijks laten we een kind aan het woord over zijn of haar hobby. Vorige maand kon je al lezen over de hobby van Damiën, drummen. Deze maand is de beurt aan Cheryn die onder andere het Kinder Muziek Theater als hobby heeft en hier graag iets over vertelt.

Hoi, ik heet Cheryn en ik ben 10 jaar oud. Mijn hobby’s zijn : tekenen, KMT & lezen. Ik ga je daar iets over vertellen!

Wat is KMT?

KMT is de afkorting van Kinder Muziek Theater. Dat doe ik elke donderdag in het Atrium bij ons in Sneek. In een grote groep gaan we een half uur zingen, daarna een half uur acteren en weer een half uur dansen.

Per seizoen gaan we ongeveer 6 of 7x optreden. Eind Januari doen wij ook mee tijdens het programma van Culturele Hoofdstad 2018 in Leeuwarden, waar koning Willem Alexander ook komt!

Ik luisterde vroeger al graag naar muziek en danste graag. Nu nog steeds natuurlijk. In KMT komt dat wel weer terug! 

Later wil ik graag ook in het theater werken, scripts schrijven maar zelf ook meespelen.

Heb je nog meer hobby`s?

Tekenen doe ik ook graag, ik teken dan mensen met opvallende ogen. Ik zoek dat op bij Google : Draw So Cute. Ik maak ook dingen, personen of dieren uit een boek of film. En ik heb zelf ook eens een stripverhaal gemaakt!

Lezen is ook iets wat ik graag doe. De meeste boeken die ik lees zijn leuk en grappig. Zoals : Dagboek van een Muts, Leven van een Loser & Hoe Overleef Ik….. Donald Duck lees ik heel vaak. Mijn verzameling is ongeveer 400 Duckies. Dat duurt nog wel even voordat ik ze allemaal heb gelezen!

Als ik boeken lees, zijn het 9 van de 10 keer boeken met iets speciaals. Zoals bij Hoe Overleef Ik….. zitten er survival-tips en mails in. Dagboek van een Muts is ook heel opvallend, aan de binnen-en-buitenkant.

Wat vind je nog meer leuk om te doen?

Ik zit op een iPad school en die iPad mogen we gewoon meenemen naar huis. Ik heb een brede interesse en ik doe niet elke dag hetzelfde. Zo vind ik het meestal ook wel leuk om een spelletje te doen op mijn iPad. Als spelletje op mijn iPad doe ik bijna altijd Mope.io, dat is een spelletje met dieren. Dan moet je proberen om zo veel mogelijk te eten en Level-Up te gaan. Er is ook een Ranglijst bij voor wie het sterkste is.

Buitenspelen, met m’n vriendinnen chillen en schrijven vind ik ook leuk om te doen. Ik heb ook een Wave-Board, waarmee je je achterste been moet bewegen om vooruit te kunnen komen.

Dat was het dan! 

Groetjes van Cheryn

Wij bedanken Cheryn voor haar leuke bijdrage. Wil je ook iets vertellen over jouw hobby? Neem dan contact met ons op!

De moeder van Cheryn blogt op deze site.

 

2 antwoorden op “Kinder Muziek Theater”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *