Kleding shoplog

Helaas ligt de heerlijke zomer achter ons. De herfst heeft zijn intrede gedaan en de korte broeken en t-shirts kunnen worden opgeborgen. En helaas kunnen de warme kleren weer aangetrokken worden. Tijd dus om de kasten van de kinderen te gaan aanvullen. Youri heeft maar een paar dingen nodig aangezien hij niet meer zo snel groeit. Kyra daarentegen heeft toch iets meer nodig. Hieronder zie je in mijn eerste kleding shoplog wat ik heb gekocht en waar ik het gekocht heb. Natuurlijk vermeld ik ook de prijzen.

winter-shoplog

Schoenen

Aangezien we een mooie zomer hebben gehad en de zomerschoenen van Kyra redelijk low-budget waren, moesten deze dringend vervangen worden. In de stad waren we na een bezoekje aan Van Haren vrij snel klaar. Heel veel leuks in de maat van Kyra hadden ze niet. Gelukkig waren de schoenen die ze wel hadden precies in het straatje van Kyra. Een heerlijke stoere vrolijke sneaker was snel gekozen. In mijn ooghoek zag ik een leuk schoentje met een bescheiden hakje. Precies het soort schoen waar ze dol op is. Laat nou toevallig haar maat ertussen zitten. Liefde op het eerste gezicht. Inpakken en wegwezen. Na nog geen 15 minuten waren we klaar. Gelukkig maar want als ik ergens niet van hou dan in het wel de stad ingaan. De schoenen kosten €29,90 per paar.

winter-shoplog-3

Kleding

De broeken hebben we gekocht bij de Takko. Zowel Youri als Kyra zochten zich hier 2 lange broeken uit. De prijzen varieerden van €7,99 tot €22.99. Bij de foto’s zie je de prijzen staan. Veel lange broeken hadden ze niet nodig. Tijdens mijn weekendje met Youri hebben we voor hem 2 broeken gekocht en op vakantie in Kroatië kregen ze beiden ook al jeans.

Kyra had echter meer nodig dan jeans. Bij de C&A vonden we een onwijs leuk jurkje van Frozen. Verder kochten we nog een heerlijk roze fluffy vest, en een paar shirts met lange mouwen. Persoonlijk slaag ik voor de kinderen altijd het beste bij de C&A. Voorheen gingen we altijd naar de Primark maar de laatste 2 jaar eigenlijk niet meer. De kwaliteit bij de C&A is gewoon goed en ze hebben vriendelijke prijzen.

Waar slaag jij meestal voor kinderkleding?

winter-shoplog-1

4 antwoorden op “Kleding shoplog”

    1. Bij Zara heb ik nog nooit iets gekocht. Ik hoor wel vaker dat mensen er slagen voor hun dochter. Misschien toch eens een kijkje gaan nemen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *