Knutselen voor valentijn

Nog even en dan is het Valentijnsdag. De dag waarop je die ene persoon je liefde verklaart. Of gewoon aan mama laat weten dat je haar nog steeds de liefste vindt. Natuurlijk vinden we het leuk om het huis dan een beetje te decoreren rondom dit thema. Rood, wit, roze en heel veel hartjes. Knutselen voor Valentijn vinden de kinderen hartstikke leuk en gezellig.

Slingers

Emy maakte een vilten valentijnsslinger. Ik dacht eerst dat het vrij lastig was, maar met haar duidelijke stap-voor-stap tutorial kan volgens mij iedereen deze slinger maken.

Met deze printable kun je in een handomdraai een aantal leuke hartjes uitprinten op de kleur papier die jij graag wil. Even knippen en de hartjes aan elkaar verbinden en je hebt een mooie slinger voor Valentijn.

Valentijnskaart

Bij Valentijn horen zelfgemaakte kaarten. De mama`s met thee gebruikten Pinterest als bron van inspiratie en knutselden er vrolijk op los. Hier lees je over hun diy Valentijnskaart.

Deze zoete Valentijnskaart van Elsa is natuurlijk hartstikke leuk om te maken en om te krijgen. Ik vond het erg origineel bedacht.

Beauty

Wil jij jouw mama ( of liefje) echt verrassen? Duik dan de keuken in om lekker geurende beauty spulletjes te maken. Wat dacht je van diy suikerscrubblokjes in hartvorm of lekkere bath jelly`s voor onder de douche in de vorm van kusjes? Het zijn diy`s die niet al te veel tijd kosten maar die wel erg leuk zijn om te maken.

Nog meer tips

Er zijn nog vele dingen die je voor Valentijn kunt doen of maken. Wat dacht je van een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed? Of een mooie, zelf geknutselde roos? En ben je totaal niet creatief dan kun je bij de Action, Xenos of Big Bazar voor niet al te veel geld hele leuke spulletjes kopen in het kader van Valentijn.

Doe jij ook aan Valentijnsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *