Koopmans Kleine Appeltaartjes

Kort geleden hebben jullie al in een blog van Laura kunnen zien dat ze aan de slag ging met Koopmans pizza en met de cake en koek. Het bedrijf was zo lief om ons een paar lekkere producten te sturen. Youri stond te springen om ermee aan de slag te gaan. Hij wilde een eigen prive vlog maken en had Koopmans als onderwerp gekozen. Zelf had ik de eer gekregen om als zijn persoonlijke assistente te fungeren. Hieronder kun je lezen hoe het is gegaan en hoe het smaakt. Veel door hem zelf en een beetje van mama.

Kleine Appeltaartjes1

Aan de slag

Youri heeft er helemaal zin in. Hij heeft alle spullen al klaargezet en gaat meteen enthousiast aan de slag. Wel natuurlijk mij eerst uitleggen dat hij echt alles zelf wil doen. Als hij hulp nodig zou hebben dan gaf hij wel een seintje. Dat heb je niet tegen een dove gezegd. Het enige wat ik hoefde te doen is te filmen en foto’s te maken. De aanwijzingen op het pak zijn duidelijk en het verloopt dan ook vrij vlot. Alles netjes afwegen en in kommetjes doen, goed lezen en precies de stappen volgen. Zo is hij een kwartiertje lekker bezig. Alleen het schillen van de appels liet hij aan mij over. Zo kon hij lekker de vaart erin houden. De vormpjes konden al snel gevuld worden en de oven in. Nu nog even geduld hebben en wachten.

Kleine Appeltaartjes3

Kleine Appeltaartjes

De gewone appeltaarten worden in huis ook geregeld gebakken. De lekkere smaak is ons dan ook niet onbekend. Wel liggen hierdoor de verwachtingen heel hoog. Dit keer zijn we extra benieuwd. Youri heeft op hete kolen zitten te wachten op zijn taartjes en is natuurlijk verschillende keren in de oven gaan spieken om te kijken of alles goed ging. Uiteindelijk na ruim een halfuur in de oven mocht het resultaat er zijn. De taartjes waren heerlijk en mijn eigen bakker groeide van trots. Als een kind van 8 heerlijke taartjes kan maken dan kun jij dat natuurlijk ook. Voor mijzelf was het erg leuk om te zien dat de stappen op het pak zo duidelijk waren dat ik eigenlijk zelf niets hoefde te doen. Het stralende snoetje van Youri was een extra bonus.

Maak jij wel eens appeltaart?

Kleine Appeltaartjes4

Wij hebben deze mix voor appeltaartjes opgestuurd gekregen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *