Koopmans Pizza

Vorige week kon je al lezen dat we Koopmans Cake en Koek hadden uitgeprobeerd. Aangezien we van Koopmans een doosje met leuke producten opgestuurd hadden gekregen, besloten we deze week onze ervaring met Koopmans Pizza te vertellen aan jullie.

De kinderen zijn gek op pizza. Ik ook, hoor, daar niet van. Meestal komen we niet verder dan een kant en klaar pizza uit de vriezer en heel soms maken we zelf een pizza, maar dat doen we niet met vers deeg. Dit isĀ dus 1 van de weinige keren dat we echt zelf deeg maken en daarna een pizza beleggen.

En waar ik dan niet bij nagedacht had, gebeurt. Het deeg is gemaakt en moet uitgerold worden. Oeps, we hebben helemaal geen deegroller in huis! Ik ben niet voor 1 gat te vangen en besluit dat het met een glas ook prima gaat. Dave rolt het deeg uit en daarna besmeren we hem met pastasaus.

Koopmans-pizza2

De kinderen mogen hem beleggen. Ze hebben graag pizza hawai dus ik heb stukjes ham en ananas gesneden. Ook hebben we champignons en uien in reepjes liggen. De kinderen hebben er veel plezier in en beleggen hun stukje pizza fanatiek. Tussendoor verdwijnen ook de nodige stukjes ham en ananas in hun mond, maar dat maakt niks uit. Dat hoort bij zelf je pizza maken. šŸ˜‰

De pizza gaat de oven in en wij installeren ons op de bank met een filmpje. Pizza mag je namelijk voor de tv eten. Als de pizza klaar is, vallen de kinderen aan. Ze eten er goed van, ze vinden hem erg lekker. Ook wij, de ouders, vinden de pizza erg lekker. Het deeg smaakt goed en het is een behoorlijk formaat pizza. Wij krijgen hem niet helemaal op. Ik kan me voorstellen dat het met 4 volwassenen anders is, maar voor ons gezin is dit voldoende.

Maak jij wel eens zelf pizza?

Koopmans-pizza3

Dit product hebben wij opgestuurd gekregen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *