Leuke Frozen spulletjes

Als je een dochter hebt van 6 jaar oud dan is ze waarschijnlijk helemaal in de ban van Frozen. Althans: Mijn dochter wel. Al sinds ze de film heeft gezien, nu ruim een jaar geleden ( volgens mij alweer bijna 2 zelfs ) is ze bijna wekelijks Elsa in plaats van Daelyn. Voor Sinterklaas en de kerstman was het dan ook niet zo heel erg moeilijk. Er waren genoeg leuke Frozen spulletjes waar ze haar blij mee konden maken. Vandaag zet ik er een aantal voor je op een rij.

Schilderen_op_nummer_frozen

Schilderen op nummer

Je eigen toffe schilderij maken doe je natuurlijk met schilderen op nummer. Dit setje van Frozen is vanaf 7 jaar wat betekent dat de vakjes iets groter zijn zodat er ook makkelijker binnen de lijnen geschilderd kan worden. Daelyn is er dus nog iets te jong voor, maar ze is gek op schilderen en kan zich er ook echt voor gaan zitten, dus dat komt vast goed.

Frozen_ontbijtset

Ontbijtsetje

Wat eigenlijk nog steeds ontbrak was een ontbijtsetje. Een leuke mok, een kommetje en een ontbijtbordje van Sven en Olaf. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Frozen_kralen

 

Kralenset

Een hele doos vol met kralen om de meest mooie armbanden en kettingen te maken. Dat gaat hier vast en zeker mee lukken! Daelyn is gek op kraaltjes en op armbandjes, ze is een echt meisjes-meisje wat dat betreft. Deze kleuren passen natuurlijk perfect bij de lichtblauwe Frozenkleren die ze heeft en bij de verkleedjurken.

Frozen jurk

Als je bij oma gaat slapen dan mag je een tikkeltje verwend worden. Zo zocht Daelyn een bijzondere Frozen jurk uit ( C&A ) en vond ze een bijpassende legging bij de Zeeman. Je begrijpt dat haar dag niet meer stuk kon.

Hoe is dat bij jou thuis? Is jouw dochtertje ook zo in de ban van Frozen?

 

 

4 antwoorden op “Leuke Frozen spulletjes”

  1. Mijn dochter van twee heeft de film nog niet gezien omdat we m niet hebben. De film brave vindt ze daarentegen wel erg leuk. Met merida erin. En eigenlijk vind ik dat best stoer. Omdat het een rebelse prinses is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *