Leuke leerboeken bij de Lidl

Afgelopen maandag zijn Nancy en ik eventjes samen op pad gegaan. Zo zijn we een kijkje gaan nemen in de nieuwe winkel van Robbelien en besloten we daarna even de boodschappen te gaan doen. Iets lekkers voor de lunch die middag en direct de boodschappen voor het avondeten gedaan. Bovendien kwamen we ook leuke leerboeken tegen bij de Lidl. Daar hebben we er direct een paar van meegenomen voor de kinderen. Graag laat ik je zien welke boeken wij hebben meegenomen.

Helemaal Geniaal

Je hebt verschillende boeken van Helemaal Geniaal. Wij hebben een boek over de aarde, over dinosaurussen en over de mens meegenomen. Er waren nog een aantal boeken, maar dat is misschien iets voor een volgende keer. Het zijn dikke boeken van rond de 50 bladzijden waar veel informatie instaat. Denk bijvoorbeeld aan het hoofdstuk extreme natuurkrachten bij de aarde en verschillende soorten dino`s in het dinosaurusboek.

Kinderatlas-lidl

Kinderatlas

Ook kon je verschillende kinderatlassen krijgen. Denk aan geschiedenis, dieren of de wereld. In deze boeken kunnen kinderen meer leren over bijvoorbeeld de leefomgeving van dieren. Waar komen welke dieren voor? In de kinderatlas over de wereld leer je over de verschillende continenten en landen. En wat heel erg leuk is, is dat er ook bezienswaardigheden in staan. Zo kan een kind kijken waar hij/zij deze zomer op vakantie gaan en bekijken welke bezienswaardigheden er in de buurt zijn.

Kinderatlas-lidl1

De boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor jongere kinderen is het ook wel leuk aangezien er vele, kleurrijke illustraties in staan. Of ze het dan echt begrijpen is een tweede. Aangezien Damiën momenteel in zijn ‘hoe-fase’ zit, zijn dit ontzettend leuke boeken voor weinig geld. Zo kosten namelijk maar €4 per stuk. Daarnaast staat er echt flink wat informatie in, de basiskennis die ze nodig hebben voor school.

Had jij de boeken al zien liggen bij de Lidl?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.