Mad Science

Damiën doet niet aan sport of clubjes. Er vallen, vanwege zijn lichamelijke problemen, veel activiteiten af. Zo mag hij geen contactsporten doen en laat dat nu net zijn wat jongens van een jaar of 9 het leukste vinden. Voetbal, judo of karate. De meeste van zijn vriendjes beoefenen wel 1 van deze sporten. Misschien dat juist dat de reden is dat Damiën zoveel interesse heeft in dingen onderzoeken. En dat kan bij Mad Science ook prima.

Wat is Mad Science?

Mad Science verzorgt onder andere een naschoolse activiteit. Sinds een paar jaar is Damiën er erg enthousiast over. Twee keer per jaar verzorgen ze enkele lessen op school. Meestal een stuk of 5 in het najaar en een stuk of 5 in het voorjaar. Je kunt je kind dan opgeven om aan zo`n cursus mee te doen. Goedkoop is het niet, gemiddeld betaal je rond de €11 voor een les van een uurtje.

Daarnaast verzorgen ze ook kinderfeestjes, zijn ze aanwezig bij shows en evenementen en organiseren activiteiten in de vakanties. Allemaal leuk om eens te checken want ze doen dus echt wel toffe dingen. Bovendien zitten ze door heel Nederland.

Mad-Science

Damiën en proefjes

Damiën is dus gek op proefjes en op Mad Science. Na een lesuurtje komt hij enthousiast terug en vertelt wat er allemaal gebeurt is. Het leuke is dat ze ook een pakketje mee naar huis krijgen en thuis nog iets kunnen knutselen. Onlangs kwam Damiën dit knutselpakketje tegen waarmee je een brug kunt maken voor je auto`s.

Hij ging direct aan de slag met het pakket. Volgens de bijgevoegde tekening is het allemaal redelijk makkelijk te maken. Je hoeft slechts het stappenplan te volgen en 10 minuten later heb je een coole brug waarmee je kunt spelen. Er liggen nog meer van dit soort knutselpakketjes in de kast. Ideaal voor de mindere dagen in deze vakantie en hartstikke leuk voor de leeftijd van Damiën.

Was jij al bekend met Mad Science?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *