Maggi roerbak pasta

In de winkel kwam ik iets nieuws tegen van de Maggi. Maggi roerbak pasta romige kip. De kinderen houden wel van pasta’s. Dit is dan ook weer eens wat anders. Veel extra’s heb ik er niet voor nodig. Aangezien sommige dagen erg vol en druk zijn vind ik het af en toe heerlijk om niet teveel moeite aan het eten te besteden maar toch een goede maaltijd te hebben. Als alles eenmaal in de pan zit hoef je nog maar 14 minuutjes alleen te wachten.┬áMaggi Roerbak pasta (4)

Maggi Roerbak pasta

Weer tijd voor wat nieuws. Op de verpakking ziet de Maggi roerbak pasta er goed uit. Alles in een pan bereiden en na een kleine 20 minuten aan tafel. Op de verpakking staat een boodschappenlijst voor 2 en 3 personen. Onze kinderen zijn 5 en 8 dus een pan voor 3 personen is genoeg. zo’n grote eters hebben we niet in huis. Hieronder volgt het boodschappenlijstje.

Voor 2 personen:

  • 200 gram kip
  • 200 gram prei
  • 100 gram champignons

Voor een 3e persoon hoeft er alleen 50 gram extra kip toegevoegd te worden.

Maggi Roerbak pasta (5)

 

De kip in stukjes snijden en braden in boter. Vervolgens de champignon en de prei toevoegen en even mee bakken. Vervolgens de inhoud van het zakje toevoegen samen met 500 ml water. Zodra het kookt het vuur kleiner zetten en 15 minuten zachtjes laten koken tot de pasta zacht is. En dan is het al klaar. Een kind kan de was doen.

Het enige probleem hier is dat de kinderen geen prei lusten. Aangezien ik nog bloemkool in huis heb vervang ik de prei hierdoor. Het eten wordt er een beetje bleek door maar smaakt heerlijk. De kinderen vonden het heerlijk. Vandaar dat we hem over een paar dagen nog eens maken alleen dan toch met prei. Het is een heerlijk gerecht met een lekkere zachte smaak.

Maggi Roerbak pasta (2)

De prei variant is uiteindelijk erg goed in de smaak gevallen. De smaken kwamen zo goed samen dat de prei uiteindelijk niet zo’n heel erg issue is geworden. Op een drukke dag is het fijn om toch relatief snel aan de tafel te kunnen.

Alleen moet ik eerlijk bekennen dat de inhoud anders is dan ik had verwacht. Bij het bereiden staat dat je de pasta en de kruiden toe moet voegen. Dit zit echter al gemengd in de zak.

Was jij al bekend met deze roerbak pasta?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *