Magic Bubble

In de bijna 9 jaar als moeder hebben we al ontelbaar veel flesjes bellenblaas in huis gehad. Hartstikke leuk natuurlijk als traktatie op school. Echter staat ook hier de ontwikkeling niet stil en is er steeds meer te krijgen dan de gewone standaard bellenblaas. Voor de kinderen kwam ik in de winkel de Magic Bubble tegen en deze besloot ik mee te nemen. Weer eens wat anders is altijd leuk om mee te spelen.

Magic Bubble

In de verpakking van de Magic Bubble vind je 2 kleine potjes met bellenblaas, 2 zachte handschoentjes en 2 soorten blaasstukjes. De gewone bellenblaas is heel kwetsbaar en de bellen springen dan snel stuk. Hierbij garanderen ze dat de bellen stevig genoeg worden om ze met de handschoentjes te kunnen hooghouden en er dus daadwerkelijk mee te spelen. De handschoenen zijn de welbekende one-size fits all. Alle ingrediënten voor plezier zijn aanwezig. Nu alleen kijken of het ook echt zo werkt.

Magic Bubble (2)

Uitproberen

Het zonnetje schijnt en het is redelijk windstil, dus lekker naar buiten met de Magic Bubble. We hebben het binnen een keer geprobeerd maar je krijgt er wel echt een vieze vloer van. De kinderen stonden al klaar met de handschoenen en aan mij de eer om bellen te blazen. Met het ” toetertje ” wat erbij zit krijgen zowel ik als de kinderen geen bellen geblazen. Gelukkig hebben ze een gewoon blaasstukje toegevoegd wat wel normaal werkt. Het kan natuurlijk aan ons geduld liggen, maar zowel hard als zacht blazen werkte niet. Het was wel erg fijn om te merken dat de bellen inderdaad behoorlijk stevig zijn en niet meteen stuk gaan. Een paar keer hooghouden lukt makkelijk voordat de bel kapot spat. De kinderen hebben zich er uiteindelijk toch wel een uurtje aan een stuk mee vermaakt. In tegenstelling tot de gewone bellenblaas duurde het vrij lang voordat een potje leeg is. Als ik bekijk hoeveel plezier de kinderen ermee hebben gehad en dat het €2,99 kostte, is het voor mij wel echt het geld waard geweest. Wel ben ik er inmiddels achter dat o.a de Big Bazaar een soortgelijk product verkoopt voor €1,79. Je hebt dan alleen een flesje sop minder.

Heb jij wel eens van de Magic Bubble gehoord?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.