Midgetgolf

Als papa werken is en Youri een feestje heeft is dat natuurlijk de uitgelezen kans om een keertje samen met Kyra wat te ondernemen. Even samen iets leuks doen buitenshuis. Natuurlijk doen we in huis ook allerlei leuke spelletjes en activiteiten. Vandaag leek het ons leuk om weer eens een keertje naar de midgetgolf te gaan. Met het echte Hollandse weer is het fijn dat er ook locaties zijn waar je binnen naar de midgetgolf kunt. Hier in Roermond gingen wij onze slag slaan bij de Adventure golf.

Midgetgolf (5)

Midgetgolf

Even genieten van een middagje met de meiden dus in de auto naar de midgetgolf. Bij het pakhuis in Roermond hebben ze 16 verschillende banen. De banen bieden allemaal een uitdaging en de aankleding is gewoonweg geweldig. Iedere baan is tot in de puntjes aangekleed. De laatste 4 holes zijn in het donker met een super coole blacklight. De eerste banen heeft Kyra vooral de banen geschoffeld. Na wat uitleg ging het wel al wat beter. Ze vond het geweldig om na wat moeite het balletje dan toch echt in de hole te krijgen. Sommige banen waren wel een echte uitdaging en hadden we na ieder 10 slagen nog geen hole geraakt. En er was zelfs een moment dat het hart in je keel klopt. Maar het zou zonde zijn om te vertellen waar dat was en wat er gebeurde. Wil je hier een antwoord op dan zul je toch echt zelf deze Midgetgolfbaan moeten bezoeken.

Midgetgolf (1)

Hapje en een drankje

Voor de kinderen is iets eenvoudigs als een midgetgolfmiddag een hele happening. Na het inspannende en zenuwslopende potje golf was het tijd om even een lekker drankje te gaan drinken. Na het uittellen van de score had Kyra met een heel punt verschil gewonnen. Dat verdiend een beloning. De menukaart was niet al te uitgebreid dus werd het een behoorlijke portie bitterballen. Het was heerlijk om weer eens met z’n tweeën lekker op pad te gaan.

Bezoeken jullie wel eens een midgetgolf?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *