Minigolf arrangement in Gulpen

Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken. Dat is mij altijd geleerd en dit geef ik de kinderen ook mee in het leven. Als Laura dan vraagt of je zin hebt om naar Gulpen te gaan minigolfen omdat ze er kaarten voor heeft is dat natuurlijk een vreselijk moeilijke keuze om te maken. 😉 Haar gezin verwacht nu heel gauw een baby boy en ze heeft de verstandige keuze genomen om lekker dicht bij huis te blijven. Yesssssssssssss……………. dan gaan wij lekker golfen. En dan krijg je een paar minuten voor vertrek ook nog te horen dat het niet alleen om een potje golf gaat, maar om een heel arrangement. Helaas kon Youri vanwege een Jong Nederland activiteit niet mee. Dus in de auto op weg voor het minigolf arrangement  in Gulpen.

minigolf-in-gulpen-2

Ontvangen met iets lekkers, en klaar voor de start?

Laura had ons uit voorzorg het mailcontact meegegeven daar de vouchers eigenlijk 3 dagen verlopen waren. Desondanks was Rocca zo gastvrij om ze met een week te verlengen. De reservering was geplaatst dus in de auto naar Gulpen. Vanwege een eerdere scoutingactiviteit was Roland al bekend met Rocca. Het parkeren kost slechts €2,50 voor een hele dag. Daar kun je nog eens voor op pad gaan. Bij aankomst bleek er wat verwarring te zijn. De reservering was om onduidelijke reden niet genoteerd. Ik was bang voor niets te zijn gekomen maar het tegendeel bleek waar. We werden netjes ontvangen en kregen een schaal met allemaal lekkere hapjes.  Kyra helemaal in haar nopjes. Golfen en wat lekkers. Dit past al helemaal in haar straatje.

minigolf-in-gulpen-3

Minigolf arrangement in Gulpen

Na wat onduidelijkheid over de activiteit die we zouden gaan ondernemen, en het bij elkaar sprokkelen van de benodigde materialen konden we op pad. Bepakt met routebeschrijving, golfclubs, scoreblaadjes, balletjes en vlag konden we op pad. Eerst even snel een pen in de auto pakken om de score te kunnen noteren. Het boekje met de routebeschrijving bleek gelukkig erg duidelijk te zijn. De holes lagen door Gulpen verspreid en brachten ons langs allerlei mooie plekjes.

Aangezien de golfbaan door het centrum ligt, wordt met foto’s duidelijk gemaakt hoe het balletje geslagen dient te worden. Hierbij staat aangegeven welke route je balletje moet afleggen. Om bomen, bankjes etc. In het boekje stond ook allemaal informatie over het stadje. Halverwege de tocht konden we even een welverdiende pauze nemen op een zonnig terras. En dat midden oktober. Een mooiere dag hadden we niet kunnen krijgen. Een activiteit is zoveel leuker met een stralend zonnetje erbij. Na een kleine 3 uur waren we weer terug op het beginpunt. En eerlijk is eerlijk het was een geweldig leuke activiteit. En de omgeving is gewoonweg prachtig.

minigolf-in-gulpen-4

Aan alles komt een einde

Terug bij Rocca konden we genieten van een heerlijke maaltijd. Kyra had meteen haar keuze gemaakt. Een lekker bordje frietjes met mayonaise en kipnuggets. Roland en ikzelf besloten toch echt voor een heerlijk bord Limburgs zuurvlees te gaan met frietjes. Het eten werd snel geserveerd en was heerlijk. We hebben echt een top middag gehad. Het hele arrangement bij elkaar heeft ons zeker 4 a 5 uur kostelijk bezig gehouden. In het begin vond Kyra het niets dat we 3 kilometer gingen wandelen. Na de eerste hole was ze helemaal om en vond ze het net als ons een hele prettige ervaring.

Nog een keertje

Onze kleine meid wilde graag nog een rondje doen. Tijdtechnisch paste dit helaas niet in ons schema. Voor de minigolf Gulpen zou ik niet meer terug komen. Dat hebben we nu al een keer gedaan. De precieze prijs van het Minigolf arrangement in Gulpen is mij niet precies bekend. De prijs zal rond de 25,00 p.p zijn. Als ik in zijn geheel kijk is dit het geld wel waard. Een gewoon potje golf kost slechts 6,50 p.p. Rocca biedt echter nog veel meer activiteiten aan die zeker de moeite waard zijn om een keer te gaan ondernemen. Wil je meer weten over de activiteiten die ze aanbieden? Kijk dan even op de website van Rocca.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *