Moederdagtip : Een mama sieraad

Iedere vrouw houdt wel van sieraden. Nou ja de meeste tenminste. Zelf hou ik ook wel van een mooie ketting of armband. Helemaal als het sieraad een speciale betekenis heeft. Niet zomaar iets “leuks” uit de winkel, maar juist iets bijzonders wat niet iedereen heeft. Nu heb ik iets speciaals mogen ontvangen wat ik graag met jullie wil delen. En tevens is dit dus ook de Moederdagtip: Een mama sieraad van Names4ever.

Prachtige Mama sieraden

Names 4 Ever heeft een webshop waar je onder andere prachtige mama sieraden kunt vinden. Deze kun je laten personaliseren met de naam ( of namen ) van je kinderen. Op de vraag of ik hier hier iets wilde bestellen was het antwoord natuurlijk direct JA!!!

De keuze viel op de bovenstaande mooie moeder en kind hanger. Op deze hanger staan moeder en kind centraal. De website gaf aan dat hierin de namen van moeder en kind gezet konden worden. Nu was dat voor mij een lastige keuze want ik heb 2 kinderen. Voor wie kies je dan? Deze keuze kon ik niet maken. Op mijn mooie ketting staan de namen van zowel mijn zoon als dochter. Aangezien ik niets met gouden sieraden heb was de keus voor zilver makkelijk gemaakt. De keuze voor een ketting is aan jezelf. Je hebt keuze uit verschillende uitvoeringen en lengtes.

Moederdag

Moederdag staat weer voor de deur. De meeste moeders zullen heerlijk in het zonnetje gezet gaan worden. Zelf gemaakte cadeaus van de kinderen zijn leuk. Mocht je toch een mooi en origineel cadeau voor moederdag willen geven dan zou ik deze webshop zeker in gedachten houden. De levering is snel. Na 4 dagen had ik mijn gepersonaliseerde ketting al in huis. En hij was ook nog eens mooi ingepakt.

Tip: Deze bijzondere mama sieraden zijn natuurlijk geschikt voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een verjaardag, kerst of als kraamcadeau?

Voor welke gelegenheid zou jij zo’n speciaal cadeau overwegen?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v een samenwerking

 

Eén antwoord op “Moederdagtip : Een mama sieraad”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *