My Little Pony Vriendschapstour

Een tijdje terug vertelden we al over de My Little Pony Vriendschapstour die door ons land reist. Wij hebben de datum waarop ze bij ons in de buurt waren uiteraard meteen op de kalender gezet. Dat zouden onze meiden vast en zeker heel erg leuk vinden! Deze week was het dan zover. Al vroeg in de ochtend stond er een klein, actief meisje naast mijn bed. “Mogen we al naar My limmele pony gaan?”

De tour

Ik moet eerlijk bekennen dat ik stiekem wel een beetje nieuwsgierig was geworden naar de tour. Online heb ik er al een aantal enthousiaste artikelen over kunnen terug vinden. Vooral voor de kleine jongedames leek het me erg leuk, zeker omdat My Little Pony echt wel leeft op dit moment. Op tv kun je ze ook regelmatig terug zien komen.

Met de speciale tourbus reizen ze dus door heel het land om meer te vertellen over My Little Pony en de Vriendschapsclub waar jij je gratis lid van kunt maken. Op de site kun je zien op welke datum en welke locaties de bus te vinden is.

My-Little-Pony-Tour1

Hoe was het?

We werden hartelijk ontvangen door 1 van de dames bij de bus. De meiden mochten samen met haar gezellig op een kleed gaan zitten en stelden zich allemaal voor. Het is een vriendschapstour, dus dan maak je ook nieuwe vrienden. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat je elkaars naam kent. Er werd wat gesproken over de My Little Pony`s, de favorieten, het leukste speelgoed en ga zo maar door.

My-Little-Pony-Tour2

Daarna mochten de meiden allemaal de bus in. Er werden groepjes van ongeveer 4 tot 6 kinderen gevormd en zo was er ook voldoende aandacht voor de kinderen. In de bus stonden mooie spulletjes uitgestald die vol aandacht bekeken werden. De kinderen kregen allemaal een stickertje op hun wang en mochten zich daarna verkleden met pruiken en brillen. Vervolgens werd van elk kind een polaroidfoto gemaakt ter herinnering aan deze leuke middag.

My-Little-Pony-Tour3

Buiten de bus werd nog een leuk spelletje met de meiden gespeeld waarna ze allemaal een tas met My Little Pony spulletjes kregen. In de tas zat een ketting, een zakje met een kleine My Little Pony, snoepjes en een spel. ( Binnenkort een review van dit spel op onze site!) Ook zat er een flyer in waarmee we gratis het My Little Pony Magazine konden ophalen in de naastgelegen speelgoedwinkel.

My-Little-Pony-Tour4

Aanrader of niet?

Mocht de My Little Pony Vriendschapstour bij jou in de buurt komen, dan zouden we je zeker aanraden een kijkje te gaan nemen. De medewerkers nemen voldoende tijd voor de groepjes met kinderen en zijn ongeveer een minuut of 20 bezig met een groepje. ( Het volgt zich redelijk snel op omdat er meerdere groepjes tegelijk aan de beurt zijn ) Op de site kun je kijken waar de My Little Pony tour nog allemaal komt. Tot 17 september is de bus nog op verschillende plekken te bewonderen. Tot 1 augustus kun jij jouw stem uitbrengen via de facebookpagina waar de laatste locatie van de tour zal zijn. Wordt het Groningen, Arnhem of Middelburg? Stem dus snel!

Heb jij de My Little Pony tour al bezocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *