My Little Pony vriendschapstour

Het is zo leuk om de spulletjes van vroeger nu nog steeds ( of weer terug ) in de winkels te zien. Brings back good memories, zullen we maar zeggen. Zo ook My Little Pony. Ik keek er vroeger al naar op tv en had natuurlijk ook wat speelgoed op mijn kamer staan. Daelyn is gek op paarden en ook nu zijn de pony`s in de winkels te vinden. Ook hier in huis kun je er dus een aantal terug vinden. Wat erg leuk is, is dat deze maand de My Little Pony vriendschapstour van start gaat.

De Vriendschapstour

Op verschillende locaties in Nederland kun je de magische bus verwachten. Bekijk op de speciale My Little Pony Website of ze ook bij jou in de buurt komen. De tour is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar en er worden steeds kleine groepjes ( zonder ouders, maar met een begeleider van de tour ) meegenomen in de bus voor een speciale beleving. De beleving neemt zo`n 20 minuten in beslag.

Verder kun je op de website meedoen met een hele leuke winactie waarmee je toffe My Little Pony prijzen kunt winnen.

20160506-MLP-tour-Rotterdam-4-Nikkivandervelden

My Little Pony Vriendschapsclub

Wat natuurlijk ook erg leuk is voor je kleine pony-fan is om lid te worden van de Vriendschapsclub. Je kunt spelletjes spelen, punten verdienen, meedoen met prijsvragen, video`s bekijken en nog veel meer. Voor zover ik kan zien is een lidmaatschap gratis, je hoeft alleen maar een account aan te maken.

Vind je het vervelend of een beetje eng om je kind online te laten, dan is er misschien een kleine geruststelling. Via de site kunnen ouders zich aanmelden bij het Ouderportaal. Hier maak je een account aan en kun je toezicht houden op de dingen die jouw kind doet met de apps en sites op dit platform.

Ga jij naar de vriendschapstour?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *