Onze kleine vriendjes

Inmiddels is het alweer een tijd geleden dat de slaapkamer van onze dame een flitsende kleur roze heeft gekregen. Deze muur heb ik met veel liefde en plezier geverfd. Echter heb ik wel altijd met de handen in het haar gezeten. Wat hang je aan een muur die van zichzelf al aanwezig is? De kans dat het een bonte bedoeling wordt is erg groot. Tot we onze kleine vriendjes tegenkwamen.

Onze kleine vriendjes

Bij de Animal Printshop mochten we iets uitzoeken voor aan de muur. Na de site bekeken te hebben ging ik meteen overstag. De keuze viel op een viertal uit de “onze kleine vriendjes” collectie. Zelf leek het me leuk om dieren uit te zoeken die een verband met elkaar hebben. Het werd een ezeltje, poesje, geitje en een eendje. Allemaal dieren die je kunt tegenkomen op een kinderboerderij. Nog even een paar baklijsten erbij uitgezocht met een ophangsysteem en klaar is kees. Handig dat je alles in 1 webshop kunt vinden.

Daar zijn ze dan

Al na een paar dagen werd er een goed ingepakt pakket geleverd. De canvas doekjes zagen er erg mooi uit. Na even puzzelen was het gelukt om de canvasdoeken in te lijsten. Moeilijk? Helemaal niet, ik dacht gewoon even verkeerd. Ik dacht dat je dit op dezelfde manier moest inlijsten als een foto. De canvas hoort echter voor de lijst en niet erachter. Het ergste is dat er ook nog gewoon een handleiding bijzit. Kun je zien wat enthousiasme met een mens doet. 😉  Het bevestigen van canvas in de lijst is uiteindelijk zo gedaan. En ze zien er onwijs schattig uit.

En wat vinden we ervan?

De lijstjes met canvassen erin zijn erg mooi. Eerlijk is eerlijk ze zijn veel mooier dan ik van tevoren had gedacht. Onze dochter is er heel erg blij mee. Op een felle muur komen ze heel goed tot hun recht. Er hangt mooie decoratie zonder dat het te druk wordt op de muur. Op de website kun je baklijsten in verschillende kleuren kiezen, net zoals verschillende maten en materialen. Zo kun je ze ook op een lichte muur goed tot hun recht laten komen.

Wat hangt er bij jouw kinderen aan de muur?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v een samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *