Over ons

De website Wereld van Kinderen gaat stoppen! We zien je graag op Wereld van Mama

Leuk dat je onze website bezoekt. Op deze pagina kun je meer lezen over deze website, maar natuurlijk ook over ons, onze interesses en de gastbloggers.

Over WereldVanKinderen.nl

Op deze website kun je blogs terugvinden die te maken hebben met kinderen. We verdelen dit in een aantal categorieën, te weten:

DIY: Knutselen vinden wij hartstikke leuk om te doen en dat doen we dan ook met enige regelmaat. We kopen of ontvangen geregeld leuke spullen die we met plezier testen en een review over schrijven. Natuurlijk bestaan er ook mogelijkheden om met lowbudget materialen erg leuke dingen te maken. Bekijk bijvoorbeeld ons artikel 10 lowbudget knutsel tips.

Er op uit: Regen of zonneschijn, we kunnen altijd wel iets leuks verzinnen om te doen. Nederland, maar ook België en Duitsland hebben leuke dierentuinen, pretparken en museums om te bezoeken. Ook vinden we het leuk om 1 of meerdere nachtjes weg te gaan. Zo zijn we eerder al op een ponyvakantie geweest en hebben we gelogeerd in een heus drakenei.

Eten: Eten hoort bij het dagelijks leven. Gezonde kost en snacks staan natuurlijk bovenaan, maar af en toe iets lekkers mag ook. Ook op een leuke manier eten aanbieden beschrijven we op onze site. Zoals deze chocoladekommetjes.

Speelgoed: Speelgoed reviewen doen we regelmatig. Wat is er verkrijgbaar en is het eigenlijk ook wel leuk genoeg om te kopen? De Hatchimals waren in de winter van 2016 een ware rage en dit artikel werd dan ook goed gelezen.

Overig: Er zijn altijd van die artikelen die je eigenlijk niet zo goed kunt plaatsen. Onder het kopje overig vind je enkele subcategorieën. Films, boeken, shoplogs, maar ook artikelen over stichtingen en serieuzere onderwerpen.

Over ons

Wij zijn Laura en Nancy, 2 dames die elkaar leerden kennen dankzij onze kinderen. Onze twee oudsten zaten bij elkaar in de klas en onze twee dochters ook. Het is dus vaak een gezellige boel met afspraakjes over en weer.

Over Laura

Moeder van 2 zoons ( 2006 en 2016 ) en een dochter ( 2009 ). Al van jongs af aan ben ik gek op schrijven en dat doe ik dan ook met veel plezier. Sinds een aantal jaar heb ik het bloggen ontdekt en dat zorgt ervoor dat ik vrijwel dagelijks achter mijn laptop zit, al is het maar een uurtje.

Ik ga er graag op uit samen met mijn gezin, maar hou er ook van om tijd met mijn vriendinnen door te brengen. Verder hou ik van een goede film en een goed boek. Ik vind het hartstikke leuk om samen met de kinderen te knutselen, te bakken of spelletjes te spelen.

Over Nancy

Moeder van zoon ( 2007 ) en dochter ( 2010 ). Ik werk een aantal uur buitenshuis en heb een passie voor koken en bakken. Ik hou er van om nieuwe producten uit te proberen en ze desnoods aan te passen zodat ze voor de kinderen ook lekker ( lees: niet te pittig ) zijn.

Daarnaast hou ik van wandelen, lezen en er op uit gaan met mijn gezin. Laura heeft me aangestoken met het blogvirus en ik vind het heerlijk om me hier mee bezig te houden.

Gastbloggers

Damiën is een gezellige jongeman van 11 en zoon van Laura. Zo af en toe vindt hij het leuk om een kijkje in zijn leven te geven. Wat is tof speelgoed voor jongens? Wat zijn leuke uitjes? Maar je leest ook over zijn hobby drummen.

Ook vind je hier eenmalige bijdragen van gastbloggers. Zo schreef Janske over hippe en low budget kinderkleding en kon je ook al een artikel terugvinden van Fleur over leuke binnenspeeltuinen in Utrecht.

Contact

Heb je interesse om te adverteren op deze website of om een product op te sturen ter review? Dan verwijzen we je graag naar de pagina samenwerkingen.