Phantasialand

De kinderen hebben op hun verjaardag van Phantasialand een mail gekregen met gratis kaartjes voor henzelf en een begeleider. De kaartjes waren geldig in de periode van november t/m 17 januari. In de kerstvakantie besloten we die kaartjes te verzilveren. Zonde om ze te laten verlopen. Het weer was voorspeld op veel regen.. Veel attracties  zijn binnen en liggen dicht bij elkaar dus waarom niet. Uiteindelijk was het op 20 minuten regen na de hele dag droog. Laat de pret maar beginnen.

Phantasialand5

Het park zag er winters uit. Her en der waren bergen met sneeuw neergelegd. Heerlijk voor de kinderen om lekker in te spelen. Verder stonden er ook op verschillende plaatsen vuurkorven en waren er kampvuren ontstoken. Het fijne bij Phantasialand is dat er veel attracties binnen zijn. In tegenstelling bij enkele overige pretparken hoef je geen zevenmijlslaarzen aan te trekken omdat je kilometers moet lopen. Op veel plaatsen is het de ene attractie uit en de andere in. Zo heb je tenminste voldoende tijd om echt van de attracties te genieten. De wachtrijen vallen in de regel wel mee. Er hangen overal schermen met een duidelijke wachttijd. Ondanks dat het behoorlijk druk was hebben we maar tussen de 5 tot 15 minuten hoeven te wachten.

Phantasialand6

Attracties

Er wordt op dit moment nog druk gebouwd aan de aankleding van een nieuwe achtbaan de Toran. Waarschijnlijk gaat deze in het voorjaar open. Verder is er voor ieder wat wils. Er zijn geweldige achtbanen en wildwaterbanen. Meer er is ook meer dan genoeg aanbod in de familie attracties. Gemiddeld zijn er in het park altijd 3 tot 4 shows te vinden. Dit keer was het de winterdroom en een kerstshow. Voor de kleintjes heb je de wezens Hack en Buddl. Zij verzorgen voor de kleintjes op verschillende tijden een leuke show. Er zijn in het park op voldoende plaatsen toiletten en horeca te vinden. Vooral de Maus au chocolat is een echte aanrader. Het kan er vrij druk zijn. Je gaat in een karretje en gaat de taartenstrijd aan met de muizen.

Phantasialand1

Avonturen tour

Bij de ingang van het park kregen de kinderen een boekje mee met de avonturen tour. Hier kunnen ze bij verschillende attracties stempels krijgen. Verder zijn er normaal gesproken in het park draken te vinden. Het park heeft 6 Phantasia draken. Ook hier zijn stempels te krijgen. Als je het boekje vol hebt kun je bij de familie service een oorkonde ophalen. Achterin het boekje zit een formulier voor een verjaardagsgroet wat je kunt invullen. Hiermee kregen de kinderen ieder op hun eigen verjaardag 2 gratis kaartjes. Een voor henzelf en een voor de begeleider. Dus als je er toch bent………… scheelt €121.00 voor een gezin met 4 personen.

Heb jij Phantasialand wel eens bezocht?

phantasialand7

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.