Picknick

Het beloven nog een paar mooie dagen te worden. Heerlijk zonnetje aan de lucht, lekker temperatuurtje en ideaal om lekker naar buiten te gaan voor een picknick. Zonde om binnen te blijven en er niet van te profiteren. Het slechtere weer zal langzaamaan om de hoek komen kijken. Maar we hopen natuurlijk dat dit nog (minimaal) een paar weken duurt. Zou dat niet mooi zijn? 

Picknick (4)

Eropuit

Vooral in vakanties waar er totaal geen tijdsdruk is en we geen last hebben van werk/ verplichtingen vind ik het extra heerlijk om samen met de kinderen op pad te gaan. Ik hoor je al denken “Alleen in de vakanties?”. Nee ook door het jaar heen. Maar een vakantie geeft net die 100% rust. Niets moet en vrijwel alles kan en mag. Een paar uurtjes heerlijk naar de speeltuin, dierentuin, bos het maakt niet uit. Gewoon even samen genieten. We hebben net een heerlijke vakantie achter de rug in Kroatië en Oostenrijk. Vooral in Oostenrijk zijn we redelijk wat gaan wandelen en spelen in de hoger gelegen speeltuinen. Het hotel bood de luxe van een lunchpakket. Geen ritje naar de winkel. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Picknick (2)

Picknick

Gewapend met onze lunchpakketten konden we eindelijk op weg gaan. Iets hoger gelegen in de bergen ligt een erg leuke speeltuin. Deze is uitgerust met  picknick tafels en ligstoelen. Zodra het energielevel van de kinderen is gezakt kunnen we heerlijk gaan eten. Lekkere broodjes, appelsap, appeltje en een soort van Twix. Dit is zeker een van de beste picknicks ooit. En niet zozeer door het heerlijke eten waarvoor we niets hebben te hoeven doen. Gewoon door de mooie omgeving en het plezier van de kinderen, alle tijd van de wereld en een heerlijk zonnetje en een lekkere 27 graden. Het spelen en de frisse buitenlucht zorgt voor een goede eetlust en bijna alles verdwijnt in de buikjes. Tijd om thuis een keertje over te doen. Genoeg speeltuinen en bossen in de buurt voor een leuke picknick.

Ga jij wel eens picknicken met de kinderen?

Picknick (1)

Eén antwoord op “Picknick”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *