Play-Doh Pro gezocht!

Ik denk dat we er allemaal mee opgegroeid zijn. Play-doh. De kleurige klei in de potjes waar je vele mooie creaties mee kunt maken. Vroeger kwam ik niet verder dan een rondje, driehoekje of vierkantje ( en met een beetje geluk iets wat moest lijken op een hondje of paardje ) maar tegenwoordig maken vele creatievelingen de mooiste creaties. Cupcakes, dieren, zelfs complete steden worden er geboetseerd. En omdat Play-Doh dit jaar 60 jaar bestaat is Hasbro op zoek naar een ambassadeur voor Play-doh!

Play-Doh Pro gezocht!

Play-Doh is al 60 jaar de boetseerklei waar vele kinderen mee gewerkt hebben. The PRfactory gaat nu voor Hasbro op zoek naar iemand die mooie creaties kan maken van deze klei. Het liefst natuurlijk creaties die kinderen ( en hun ouders ) eenvoudig kunnen namaken.

Wil jij de allereerste Play-Doh Pro worden? Maak dan van Play-Doh iets moois. Van je creatie maak je foto`s en/of een filmpje en dit stuur je via de mail door naar The PRfactory. Uit alle inzendingen wordt 1 winnaar gekozen die zich een jaar lang Pro mag noemen. Iedereen boven de 21 jaar mag meedoen.

play-doh-bus

Wat levert het op?

Dit alles hoef je natuurlijk niet voor niks te doen. De Pro krijgt hier een vergoeding voor. De bedoeling is dat je een paar keer per maand ouders en hun kinderen laat zien via de Facebook pagina wat ze kunnen maken met de Play-Doh boetseerklei. Daarnaast ga je ook op pad om zogenaamde masterclasses te geven. Hartstikke leuk natuurlijk.

Ook als je geen Pro bent geworden, maak je kans op leuke prijzen. Mensen kunnen via de speciale Facebook pagina stemmen op jouw creatie en dat kan weer een toffe Play-Doh prijs opleveren. Meedoen kan tot aanstaande zaterdag 15 oktober, de winnaar wordt bekend gemaakt op 28 oktober via Facebook.

Voor meer informatie over de Play-Doh Pro zoektocht verwijs ik je naar de website van Play-Doh.

4 antwoorden op “Play-Doh Pro gezocht!”

    1. Als ik er iets eerder van geweten had misschien wel, al ben ik niet echt goed met dit soort dingen. 😉 Ik ben al blij als een 2D figuurtje lukt. Helaas lukt het me nu niet meer om op mijn gemak hier tijd aan te besteden. De komende dagen staan hier in het teken van verjaardagen en kinderfeestjes. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *