Pottenbakken voor kinderen

Pottenbakken voor kinderen. Normaal gesproken is het iets wat alleen volwassenen doen aangezien het niet heel gemakkelijk is. Het vergt natuurlijk wel wat geduld, inspanning en secuur werkgedrag en dat is waar het bij kinderen soms wel kan ontbreken. Dit najaar komt er echter een pottenbakstudio speciaal voor kinderen en daarover vertel ik je in dit artikel meer.

Pottery-cool2

Pottenbakstudio

Vanaf dit najaar kun je de Pottery Cool in de winkels vinden. Een echte pottenbakstudio voor de creatievelingen onder onze kinderen. En dat het niet lastig hoeft te zijn om een waar kunstwerk te maken bewijst deze leuke set. Er zitten namelijk 4 verschillende mallen bij waarmee jouw kind een leuke pot of bakje kan maken. Daarna is het een kwestie van schilderen en zo krijg je jouw eigen persoonlijke potje. De Pottery Cool is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Knutselen voor gevorderden

Het knutselen van verschillende dingen is voornamelijk voor meisjes een echte hype. Zelf sieraden maken, zelf tasjes maken en nu dus zelf deze potten maken. Heeft jouw dochter de smaak te pakken en heeft ze onder de knie hoe deze pottenbakstudio werkt? Dan kun je nog refill pakketten kopen waarmee je bijvoorbeeld home accessoires kunt maken. Denk aan een hangend vaasje of een smartphonehoudertje.

Pottery-cool1

Waar te koop?

De sets van Pottery Cool zijn onder andere te koop bij de speelgoedwinkels. Het is een leuk en creatief cadeau voor bijvoorbeeld de decembermaand. Er zijn verschillende sets die je kunt kopen.

  • De Pottery Cool. Deze bestaat uit een draaischijf, 4 klei pads, 4 mallen in verschillende groottes, verf, een borstel, waterspray en een boetseermesje. De adviesverkoopprijs is €44,95.
  • Klei navulling. Adviesverkoopprijs €9,99
  • Nieuwe vormen. Adviesverkoopprijs €12,99

Via Bol.com kon ik tot nu toe alleen de refill set vinden. Wellicht dat er in de toekomst ook de Pottery Cool zelf verkrijgbaar is.

Wat vind jij van de Pottery Cool?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.