Primark shoplog

Nu er regelmatig een lekkere warme dag tussen die frissere dagen zit, is het langzaamaan tijd om de zomerse garderobe van de zolder te trekken. Een tijdje terug kon je in de C&A shoplog al bekijken welke shirtjes mijn oudste zoon had uitgezocht. Mijn dochter en jongste zoon waren ook wel toe aan iets nieuws en blijkbaar kon je bij de Primark goed slagen. In deze Primark shoplog laat ik je dan ook zien wat ik voor onze 7-jarige dame en onze babyboy heb aangeschaft.

Voor meisjes

Op school zijn de ‘strijkshirtjes’ helemaal hot. Ik moet eerlijk bekennen dat ik  sinds de geboorte van babyboy even onder een steen heb geleefd, want ik wist dus helemaal niks van deze hippe, nieuwe items. Dochterlief wilde heel graag zo`n shirtje en volgens klasgenootjes moest ik die echt bij de Primark gaan halen. Niet direct om de hoek, maar vooruit. Een middagje shoppen is natuurlijk altijd gezellig.

De zogenaamde strijkshirtjes hadden we in no-time gevonden. Helaas was degene die dochterlief wilde ( met emoji-eenhoorn —> ook alweer zo`n rage die ik gemist heb ) niet in haar maat verkrijgbaar. Maar om in haar bewoordingen te blijven: Thank God hadden ze wel een shirtje met de emoji-aap. Kosten: slechts €9,-

Een stukje verderop hadden ze ook nog een heel rek met Frozen-spul. En ondanks dat mijn 7-jarige spruit zo nu en dan heel groot wil overkomen, blijft het Frozen-bloed gaan waar het niet kruipen kan. En hoe tof is dan zo`n strijkshirtje van Frozen? Zo heb je Elsa en zo heb je Anna. Voor €8,- verdween het shirtje in onze shoppingbag. ( Zie foto bovenaan het artikel )

Voor Baby-Boy

Baby`s groeien het eerste jaar ontzettend hard. Elke 2 maanden kun je zo ongeveer een compleet nieuwe garderobe aanschaffen. Ik besloot te gaan voor een hoedje. Het is tegenwoordig te warm voor de wintermutsjes, maar zonder iets op dat hoofdje vind ik het nog net te koud. En dan heeft onze kleine man al best wat haar. Hoedjes heb ik altijd wel tof gevonden en zeker dit exemplaar. €4,-

Hij past nog niet helemaal, maar straks in de zomervakantie wel. Een stoere, korte spijkerbroek kun je overal mee matchen en kan dus niet ontbreken. Het is vrij soepel materiaal en dus ideaal voor baby`s. Voor slechts €5,50 mocht dit broekje mee naar huis.

Aah, een heel tof en zomers shirtje. De kleuren trokken meteen onze aandacht en voor €4,50 konden we dit echt niet laten hangen. Erg tof!

Een mooi denim shirt zoals hieronder op de foto is ook iets wat elke baby in zijn garderobe moet hebben. 😉 Het ziet stoer en wat gekleder uit voor bijvoorbeeld een feestje. Ook dit is weer erg soepel materiaal en dat is fijn voor baby`s. Voor dit shirt betaalden we €7,-

Primark: Ja of Nee?

Heel eerlijk: voor de prijzen die je bij de Primark ziet, kun je bijna nergens anders kleding kopen. Echte goede kwaliteit kun je trouwens ook niet verwachten. De shirtjes zijn vrij dun, het stikwerk is niet echt netjes afgewerkt. Onze oudste vond het allemaal niks. Het was hem volgens mij te druk en te rommelig in de winkel. Het is echt massa-productie en de shirtjes liggen met zo`n 50 stuks op een stapel te wachten om gekocht te worden.

Ook mijn eerste ervaring met de Primark is chaotisch. Het is druk, onoverzichtelijk maar erg goedkoop. Als je net je kindergeld hebt binnengekregen kun je hier voor slechts €50 met een hele volle tas naar buiten wandelen. Ik heb shirtjes gezien voor slechts €1,70 en €2,-

Voor jonge kinderen vind ik het echter ideaal. Zeker baby`s wisselen ontzettend snel van kledingmaat. Mijn dochter is een kleine wildebras en kijkt niet uit waar ze loopt, kruipt of speelt. Een duur shirt is aan haar niet besteed. Ze rolt er net zo makkelijk mee door de zandbak dan met zo`n shirtje van €2,- Geef me een paar tientjes en stuur me met haar de Primark in en samen kopen we een fantastische, kleurrijke garderobe voor haar waar ze lekker in kan spelen.

Wat vind jij van de Primark?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *