Quality-time met zoonlief

Tijdens een avondje bankhangen bedacht ik me dat we nog een hotelbon van de Vakantieveilingen hadden die we nog moesten gebruiken. Samen met mijn man gaan we wel een weekendje of 2 per jaar lekker naar een hotel. Deze keer besloot ik het anders te gaan doen. Aangezien er de nodige tijd in het werk gaat zitten leek het me leuk om een keer met zoonlief alleen op pad te gaan. Gewoon een keertje Quality-time met zoonlief. Even een keertje 1 op 1 een nachtje weg.

Madurodam

De reis gaat naar Den Haag

Tot het laatste moment heb ik het voor Youri geheim kunnen houden wat we zouden gaan doen. Eenmaal in de auto gaf ik hem een paar hints waar we naartoe zouden gaan. ” Je wilde er graag weer naartoe”, “Vorige keer gingen we met de trein en de tram” en ” En het is er allemaal erg klein”. Conclusie wat werd getrokken: We gaan naar Madurodam in Den Haag. Als het weer goed zou blijven wilde ik ook graag met hem naar Sea Life gaan. Daar kwam het volgende raadsel. Sea Life ligt in Den Haag, hoe kan het dat we vandaag 2 uur naar Den Haag rijden en morgen maar 10 minuten tot Sea Life??? Dat was wat lastiger. Na een paar vragen over en weer vertelde ik Youri dat we in de buurt van Den Haag zouden gaan overnachten in een hotel.

Quality-time met zoonlief

Inchecken en zo

Eenmaal aangekomen in het Fletcher Hotel Leidschendam zag het er allemaal mooi en luxe uit. Dat was nog eens een mooie hal waar we binnenkwamen. Na ontvangst van het kamerpasje stond Youri te stuiteren om naar boven te gaan. Hij kon niet wachten om de kamer te gaan verkennen en alle knopjes te proberen en overal rond te neuzen. Het ligbad werd meteen ingeroosterd voor na het diner. Na een goede verkenning besloten we even het naastgelegen winkelcentrum in te gaan. Heerlijk een man die van winkelen houdt.

Quality-time met zoonlief(2)

Diner

Tijdens onze ronde door het winkelcentrum keek ik vooral uit naar eventuele eetgelegenheden. Youri wilde juist heel graag in het hotel dineren. Dan maar gewoon winkelen en voor de keuze van Youri gaan. Na het shoppen even omkleden en door naar het restaurant. De keuze van Youri viel op een frikandel met frietjes. Zelf ging ik op aanraden van de bediening voor de ossenhaas. Vooraf kozen we een heerlijk broodplankje. Na een uurtje wachten kregen we eindelijk ons brood. Inmiddels was Youri al een beetje chagrijnig van de honger. Het eten was heerlijk en na een kleine 2 uurtjes genieten konden we weer terug naar boven. Alleen jammer dat iedereen zolang moest wachten op het eten. Wij waren klaar met eten, en mensen die al langer zaten dan wij moesten hun eten nog krijgen. Het feit dat de bediening top was en het etenĀ uitstekend maakte veel goed.

Spoorwegmuseum

De avond valt en de ochtend is nat

Het bad was al gereserveerd door zoonlief. Er stonden schattige flesjes klaar met shampoo en badschuim, dit tot genoegen van Youri. Na beide om de beurt te hebben genoten van het bad hebben we nog even gezellig tv gekeken. Het weerbericht vertelde ons dat het herfstweer van woensdag pas donderdag zou komen. Helaas bleek dit in de ochtend ook het geval. We hadden een paar leuke museum opties in de buurt gevonden maar…………? Youri wilde dolgraag naar het Spoorwegmuseum. Aangezien de Quality-time met zoonlief het thema was zijn we in de auto gestapt naar Utrecht. De reistijd zou onder de streep redelijk gelijk zijn alleen met wat meer kilometers. Maar natuurlijk pas nadat we hebben genoten van een heerlijk ontbijtbuffet. Heerlijk met uitzicht over het water en het park.

Quality-time met zoonlief en dochterlief dan?

Natuurlijk wordt mijn kleine meisje niet overgeslagen. In de herfstvakantie wil ik kijken om met haar hetzelfde te gaan doen. Niet precies hetzelfde natuurlijk. Samen lekker naar een hotel en er 2 leuke dagen van maken. Tegen die tijd eens kijken wat we willen gaan doen en dan in die regio een leuk hotel boeken. Ik kan nu al niet wachten om met haar te gaan genieten.

Ga jij wel eens met 1 van je kinderen alleen op pad?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *