Robbelien

Gisteren was het zover. Robbelien is verhuisd van Swalmen naar Roermond. Voor ons een goede reden om eens een kijkje te gaan nemen in deze leuke knutselzaak. Aangezien wij zelf graag met de kinderen knutselen willen wij hier graag een stukje over schrijven en onze ervaring met je delen.  

Het nieuwe pand

Enkele dagen / weken geleden kreeg ik een mail van Robbelien dat ze zouden gaan verhuizen. Voor mij ideaal. Met de auto ben ik sneller in Roermond dan dat ik naar Swalmen moet. Dit was voor mij ook vaker een reden om het dichter in de buurt te zoeken al dan niet online. Dat ze verhuizen naar Roermond lijkt mij de gouden middenweg. Het is wederom een mooi en groot pand. Deze biedt  meer dan voldoende ruimte aan het grote aanbod wat ze aan spullen en materialen te bieden hebben. De schappen en materialen liggen er netjes en verzorgd bij. Niets is zo fijn dan dat alles netjes bij elkaar ligt. Wel hebben ze op dit moment slechts een klein deel van de spullen verhuisd. De stellingen zijn ze nog deels aan het opbouwen. Je kunt wel al zien dat het een mooie zaak gaat worden.

Robbelien (3)

Robbelien

Robbelien is een mooie en grote knutselzaak met een heel erg ruim assortiment. Om als klant te kunnen winkelen moet er eenmalig een klantenkaart voor €2,50 aangeschaft worden. Dit is omdat ze eigenlijk een groothandel zijn. Deze kaart blijft onbeperkt geldig. Het is een eenmalige extra uitgave waarvan ik zelf in de afgelopen 10 jaar nog geen spijt van heb gehad. Het assortiment is zo groot dat ik weet dat ik er zal slagen. Mozaïek, schoolverf, papier, lijmen, kralen, crêpepapier, folie, karton noem maar op.

Door de jaren heen heb ik al verschillende keren de zaak bezocht. Zelf vind ik het prettig dat ze zowel kleine als grote verpakkingen hebben. Als je net als ons graag aan de tafel zit om de leukste knutsels met de kinderen te maken moet je hier zeker even een kijkje gaan nemen. Alles ligt mooi op soort en maat gesorteerd en uitgestald. Let er bij de prijskaartjes even op dat de prijzen er inclusief en exclusief BTW op staan. Zo kom je niet voor verassingen te staan aan de kassa.

Workshop

Robbelien biedt diverse workshops aan. Ze verzorgen o.a workshops voor zilverklei, bots en keramiek. Op de site kun je de kosten vinden van de diverse workshops. De mogelijkheid bestaat ook om een ruimte te huren en zelf aan de slag te gaan met je eigen workshop.

Robbelien (2)

De Buit

Als we dan toch bij Robbelien zijn neem ik gelijk van de gelegenheid gebruik om wat spulletjes mee te nemen. De pom poms zijn alweer bijna op dus meteen aanvullen. Ijsstokjes, lijm en hele leuke glittersteentjes. De knutselkist kan weer worden aangevuld.

Zijn jullie bekend met Robbelien? Of weten jullie een andere leuke knutselzaak?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *