Ruim 50 leuke winacties

Vandaag is het de Nationale Mamablogger Dag. In Nederland en BelgiΓ« zijn vele mamabloggers actief en dan is het natuurlijk leuk om samen iets te organiseren. Een bloghop in het kader van de Nationale Mamablogger Dag. En een winactie op elke site wat betekent dat er in totaal ruim 50 leuke winacties zullen zijn!

Wat is een bloghop?

Een bloghop is eigenlijk heel eenvoudig. Je ‘hopt’ van de ene naar de andere blog puur door op de link te klikken. Zo kun je naar de site gaan van de Mama`s Met Thee ( Twee gezellige zussen die kletsen over het moederschap onder het genot van een kopje thee ) die voorΒ ons komen in deze bloghop en daar hun site bekijken en eventueel meedoen met hun winactie tijdens deze Nationale Mamablogger Dag.

Maar je kunt ook klikken op de link vanΒ Mama met Passie ( Een heerlijke recht-voor-zijn-raap-blog van Angela ) die na ons komt in de bloghop en haar site bekijken. Van daaruit kun je weer verder hoppen naar andere sites en zo ruim 50 nieuwe mamabloggers leren kennen ( en meedoen met ruim 50 leuke winacties ) Spreken de artikelen op een site je aan? Dan is het natuurlijk ook leuk om ze te volgen via Facebook of een ander social media kanaal.

mama-bloggers-dag

Ruim 50 leuke winacties

Op elke site kun je dus meedoen met een winactie. Elke mamablogger heeft haar best gedaan om een leuk cadeau te kopen of een leuke samenwerking met een bedrijf op te zetten. Zoek de winacties uit waar je graag aan mee zou willen doen, of waag op alle sites een kansje. Alle winacties lopen tot 24 september, daarna kiest elke mamablogger haar eigen winnaar uit.

Ook wij geven een leuk cadeautje weg aan onze lezers. En waar we normaal gesproken iets leuks hebben voor de kinderen, geven we deze keer een cadeautje weg voor een mama. Wil je meedoen? Geef dat dan hieronder in de reacties aan en hou je mailbox in de gaten na 24 september. πŸ™‚

Last but not least willen wij Yvonne bedanken voor alle tijd en moeite die ze gestoken heeft in de organisatie van deze Nationale Mamablogger Dag.

Deze winactie is gesloten. De winnaar is geworden: Joyce! Gefeliciteerd, je hebt inmiddels een mailtje van ons ontvangen. πŸ™‚

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komen regelmatig leuke winacties voorbij op de Wereld Van Kinderen!

87 antwoorden op “Ruim 50 leuke winacties”

 1. Wat een geweldig leuk idee, dat maak ik graag mee. Ik kom op allemaal voor mij nieuwe mamablogs! Een verrassing is altijd leuk!

 2. We kennen elkaar al een tijdje, maar toch leuk om zo even langs te hoppen!
  Ik sla de winactie even over, ben wel nieuwsgierig wat het is natuurlijk! πŸ˜‰

 3. Ja, iets voor mama! Daar reageer ik graag voor. Ik laat mezelf graag verrassen en mezelf verwennen heb ik de laatste tijd te weinig gedaan.

 4. Na een vervelende rotweek te hebben gehad nu lekker in de tuin geploft en al die leuke mamablogs aan het bekijken!
  Een cadeautje heb ik zelf wel verdiend;)

 5. Ik hop ook gezellig even langs! Wat een spannende winactie πŸ™‚ die kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Ik ben benieuwd hoor haha

 6. Oh spannend, een verrassing voor een mama. Ik ben al een mooi poosje zoet het met hoppen van blog naar blog, wat gezellig!

 7. Oh spannend niet weten wat er te winnen valt. Ik ga lekker eens door je blog bladeren en verder hoppen ☺️

 8. Superleuke actie deze bloghop! Ben al op zoveel leuke sites gekomen die ik niet kende.
  Ik doe graag mee voor de prijs die je weggeeft, hou wel van een verrassing! πŸ˜‰

 9. Zo leuk dit , veel bekende blogs al tegen gekomen maar ook nieuwe waaronder jullie. Heel erg leuk om op deze manier met jullie kennis te mogen te maken, als ik uitgehopt ben ga ik op mijn gemak op jullie blog kijken πŸ™‚
  En wat ziet het er al leuk uit wat jullie weggeven, maak er graag een kansje op πŸ™‚

 10. Oehh ik ben wel benieuwd wat je weg gaat geven maar het ziet er leuk uit dus ik doe graag mee! Leuk om via de bloghop ook bij jou langs te komen. Groetjes

 11. Wat een enorm leuk initiatief!
  Yes, ik laat mij graag verrassen en doe daarom dan ook graag mee.

Reacties zijn gesloten.