Samenwerkingen

Helaas hebben wij besloten te stoppen met de website Wereld van Kinderen. Wel gaan we door met de website Wereld van Mama. Ben je op zoek naar een leuke samenwerking dan staan we je graag te woord.

Voor pr-bureaus

Wij vinden het leuk om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen rondom kinderen. Denk hierbij aan vakanties, dagjes uit, nieuwe producten, kleding, alles op het gebied van eten en ga zo maar door. Vrijblijvende uitnodigingen voor persevents en persberichten ontvangen wij graag via info [AT] wereldvankinderen.nl

Voor mede-bloggers

Leuk dat je onze site gevonden hebt en open staat voor een samenwerking. Heb je een leuk idee voor een swap, challenge of heb je interesse om een leuk gastartikel te schrijven? Laat ons dat dan weten!

Voor bedrijven

Het is mogelijk om op verschillende manieren jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. De mogelijkheid bestaat om vrijblijvend een product op te sturen ter review, je kunt ervoor kiezen om een winactie te organiseren, maar ook het schrijven van een advertorial behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kun je onderstaand contactformulier invullen.