Speelgoed top 10

Met verjaardagen en feestdagen zijn kinderen helemaal door het dolle heen. Op de tv worden ze geconfronteerd met het mooiste en leukste speelgoed. We weten allemaal dat het meeste nogal aan de prijs kan zijn. Zul je het dan wel of niet kopen? Afgelopen jaar hebben wij de nodige spullen onder de loep genomen en uitgeprobeerd. Merendeel van deze spullen zijn nog steeds hot and happening. Hieronder laten wij jullie onze samengestelde speelgoed top 10 zien. Wie weet kunnen wij je overtuigen om het juist wel of toch maar niet aan te schaffen. Hieronder volgen onze tips voor de bebaarde heren van de maand december.

Hieronder volgt onze speelgoed top 10

Disney Monopoly: De Disney Monopoly is vrijwel hetzelfde als de gewone Monopoly. Alleen zijn de pionnen Disney figuren en liggen de waardes van het geld iets lager. Hierdoor is het voor de kinderen allemaal wat makkelijker te spelen. De straten zijn vervangen door Disney films.

Hatchimals: Het nieuwste en hotste speelgoed onder de kinderen. Vooral de meisjes zullen dol zijn op de Hatchimals. Een ei uitbroeden en je laten verrassen wat erin zit. Daarnaast het diertje goed verzorgen en vooral samen spelen. Dit interactieve speeltje zal veel hartjes sneller doen kloppen.

speelgoed-top-10-1

Sporenonderzoek van Science X: Met deze doos kun je in totaal 11 opdrachten uitvoeren. Denk aan vingerafdrukken maken of een afdruk maken van bijvoorbeeld een sleutel. Het leuke is dat je voor een paar proefjes ook andere mensen nodig hebt. Zo kunnen de kinderen dit spel spelen met een broertje of zusje of gezellig met hun vrienden.

Nikko RC VaporizR2:  De RC VaporizR is een amfibie voertuig voor alle terreinen. Dit betekent dat je overal mee kan rijden. Zodra de auto op het water komt vaart hij als een boot. Voor de kenners: hij heeft een vierwielaandrijving en haalt hij 15 km per uur.

Frozen teken projector: Met deze projector wordt iedereen een groots tekenaar. D.m.v. een lamp en sjablonen wordt er een tekening op je papier geprojecteerd. Op deze manier kun je hem overtrekken en als je zin hebt inkleuren. Eigenlijk werkt hij op hetzelfde principe als de Xoomy.

Furreal friends Koko: Koko maakt allemaal verschillende geluidjes en beweegt behoorlijk realistisch. Als ze bij je komt wonen neemt ze haar eigen bananenflesje mee. Stop haar het flesje of een vinger in de mond en je ziet en voelt dat ze begint te drinken. Ze slurpt er zelfs bij en laat soms een boertje.

speelgoed-top-10-3

Pottery cool: Met deze pottery cool kan iedereen pottenbakken. Hoe leuk is het om zelf je eigen kommetje te maken en te verven. Voor de kleine en grote knutselaar is dit wel een heel leuk cadeau om je vingers aan vuil te maken.

Wonderland baby draakje: Dit is het nieuwe familielid in de Baby Born familie. Met haar mooie roze kleur, glimmende paarse vleugels en mooie glimmende oogjes is ze onweerstaanbaar voor kleine meisjes. Ze is lekker zacht en pluizig. Dit schattige draakje brengt een hele mooie en speciale toverstaf mee. Tik met deze toverstaf op de ster op het voorhoofd en ze maakt allemaal grappige geluidjes.

Cluedo Junior: Cluedo Junior is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Kleuters horen zich nog niet bezig te houden met moorden die opgelost moeten worden, dus in de junior versie is het de bedoeling dat we op zoek gaan naar degene die het laatste stuk chocoladetaart heeft opgegeten. Ook moeten de spelers erachter zien te komen op welk tijdstip dit was.

Doh Vinci: Doh Vinci is een nieuw product van de Play Doh. Met de Doh Vinci kunnen de kinderen met behulp van een kleipistool en patronen allemaal leuke tekeningen en versieringen maken. Je hebt verschillende uitvoeringen. Wij hebben de uitvoering met het fotolijstje gemaakt.

Wat vind jij het leukste uit dit lijstje?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *