Squishies

Verleden jaar zaten alle kinderen met een fidget spinner in de handen. We kunnen wel zeggen dat deze rage alweer geruime tijd voorbij is. Tijd voor iets nieuws. Op het moment zijn de squishies het helemaal. Deze vrolijke figuurtjes kun je ook in de categorie anti-stress speeltjes zetten.

Squishies

De squishie is een anti-stress speelgoed waar heerlijk in geknepen kan worden. Ze worden in allerlei maten en figuren gemaakt. Als je online gaat kijken weet je niet meer waar je moet kijken van alle keuze’s die er zijn. Je hebt zowel slow- als fastrising squishies. Wij hebben een mengeling hiervan in huis gehaald. De squishies hebben een heerlijke zoete geur over zich heen wat het net wat speciaals geeft.

Dure hobby?

Waar de fidget spinner werd verkocht voor een gemiddelde prijs van een €5,- kost de squishy aanzienlijk meer. De kleine mini squichies worden verkocht voor een prijs rond de €7,-. Als je het echt over de grote maten gaat hebben, dan gaan we meer naar de €20,- en soms nog meer. Voor mij een reden om mijn winkelhorizon te gaan verbreden.

Budget app

Via een app op de telefoon ben ik gaan zoeken naar deze leuke squishies.  Via Wish had ik deze snel gevonden. Natuurlijk ben ik ervan uit gegaan dat ze kwalitatief niet zo goed zijn als degene die hier in de winkels worden verkocht. Dat maakte voor mij niet uit en ik besloot de gok te wagen en er eens een paar te bestellen. Levertijd 2 maanden………. O mijn god dat is wel erg lang. Gelukkig bleek dit een uiterste levertijd te zijn en kwamen de eerste pakketjes na ruim 3 weken al binnen. Noodzaak bij de app is wel dat je even goed tussen de foto’s kijkt. Het wil geregeld zijn dat ze je een ijsje van 20 cm laten zien en dat het vervolgens om een variant van slechts 10 cm blijkt te gaan

Kwaliteit

De kwaliteit van de squishies viel me reuze mee. De geurtjes zijn wel neutraal. Ze zijn inderdaad zoals ze op het plaatje staan. Voor het geld wat ik ervoor heb betaald zou ik er zo nog een paar kunnen bestellen. (Voor alles wat je op de foto`s ziet was ik €10 inclusief verzending kwijt) Ze knijpen heerlijk, wel moet ik zeggen dat je bij aankoop het beste voor de medium of mega varianten kunt gaan. Gewoon om het feit dat je dan veel meer van het squishy effect kunt genieten. De kinderen waren er erg blij mee en vooral mijn dochter sleept ze overal mee naartoe. Als het aan haar ligt krijgt ze nog veel meer squishies.

Ben jij al bekend met de squishies?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *