Star Wars Clone Trooper

Voor Youri is het tijd om een nieuw carnavalskostuum uit te zoeken. Vorig jaar was hij Mickey Mouse en Minion. Deze passen nog wel maar het is altijd leuk om er iets nieuws bij te halen. Kan hij lekker variëren. Zijn keuze was duidelijk Star Wars. Dan gaan we maar op pad om te kijken wat we kunnen vinden.

Star Wars The Force Awakens

Niemand kan er om heen dat er een nieuwe film van Star Wars uit is. Manlief Roland heeft al jaren last van deze koorts. Samen zijn ze dan ook naar de film gegaan. Niet verwonderlijk dus dat Youri zo verkleed wil gaan. Hij heeft wel een verkleedset van de films maar dat zijn allemaal onderdelen van kostuums. Er zat niets tussen wat echt geschikt was voor de Carnaval. Het liefste werd hij een Stormtrooper. We hebben in huis een echt kostuum liggen en dit ziet hij helemaal zitten. Godzijdank is zo’n pak voor kinderen niet te krijgen. En dan nog hangt er een prijskaartje aan waar je U tegen zegt.

Star Wars3

Clone Trooper

Uiteindelijk zijn we geslaagd bij een carnavalszaak hier in de omgeving. Hier hadden ze een Star Wars Clone Trooper. Lang leve de mobiele telefoons. Youri was niet mee dus even snel in de winkel een foto maken en doorsturen. Het kostuum wat wij hadden gezien was voor de leeftijd van 8 tot 10 jaar dus passen moest hij zeker. Uit de telefoon klonk een enthousiaste JA. Nog even snel afrekenen en weer naar huis. Het zal hier hetzelfde gaan als bij jullie allemaal. De kleding moet meteen gepast worden en de het liefste de eerste uren niet meer uitgetrokken worden.

Star WarsHet fijne aan deze kostuums is dat ze lekker dun zijn. Vooral omdat de kinderen geen minuut stilzitten en alleen maar rondrennen en spelen. In een zaal met veel mensen en discolampen is het meestal al bloedheet. Het wollige olifanten pak wat hij eigenlijk ook graag wil hebben gaat hem dus niet worden. Deze zou ideaal zijn voor tijdens de optochten. Zelf vind ik deze kostuums te duur om ze voor een jaartje of 2 te kopen. Volgende keer beter.

Keek jij als kind zijnde ook zo uit naar carnaval?

Star Wars Elsa

3 antwoorden op “Star Wars Clone Trooper”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.