Thunderbirds

De Thunderbirds zullen vooral bekend zijn bij de papa`s en de opa`s onder ons. Al sinds de jaren 60 is deze serie over de familie Tracy regelmatig op tv te zien geweest. Tegenwoordig is er met behulp van computeranimatie een eigentijdse versie gemaakt die voor de kinderen nog steeds leuk is om te zien. Thunderbirds Are Go Katapult is nu op dvd uit. En natuurlijk hebben wij een winactie. 🙂

Thunderbirds Are Go Katapult

De serie speelt zich af in de 21e eeuw, iets wat voor de jaren 60 verre toekomst was. De Thunderbirds opereren vanaf hun Geheime Eiland in de Stille Oceaan. Ze zijn lid van de organisatie International Rescue en bestrijden vreselijke rampen met behulp van de meest moderne apparatuur. In deze afleveringen krijgen de 5 broers Scott, Gordon, Virgil, Alan en John het moeilijk als ze ( wederom ) te maken krijgen met de zware crimineel The Hood. Ze krijgen daar natuurlijk hulp bij van Lady Penelope en haar bodyguard en van de stoere Kayo.

Winactie ( gesloten!! )

Wij mogen maar liefst 2 exemplaren van deze dvd weggeven. Elke dvd bevat 5 afleveringen van 22 minuten en is geschikt voor kijkertjes van 6 jaar en ouder. Het leuke is dat het Nederlands gesproken is en dat de stemmen ook niet direct van onbekenden zijn. Ik noem een Vivienne van den Assem, Charly Luske, Peggy Vrijens en Dragan Bakema. Nog een leuk weetje: De serie is gemaakt in samenwerking met Weta Workshop, de producent die ook de special effects deed in onder andere Avatar en The Hobbit.

Wil jij graag kans maken op een exemplaar van deze gloednieuwe dvd? Laat dat dan simpelweg in de reacties hieronder weten. De winactie loopt tot 25 september, daarna ontvangt de winnaar van ons een mailtje. ( Indien de winnaar niet binnen 48 uur reageert behouden wij ons het recht een andere winnaar aan te wijzen. )

Theo en Suzanne: Gefeliciteerd! Jullie hebben de dvd gewonnen!

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

7 antwoorden op “Thunderbirds”

  1. Sinds mijn jongens dit een keer bij opa hebben gekeken, vinden ze het helemaal geweldig! Ook hebben ze een Thunderbirds eiland waar elke week uren mee gespeeld wordt. Oftewel, 2 grote fans hier en zo’n DVD zou helemaal grijs gedraaid worden denk ik!

  2. Super leuke actie…met deze serie ben ik vroeger opgegroeid en met deze dvd kan ik samen met mijn kleinzoon alles opnieuw beleven met deze nieuwe versie van de familie tracy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *