Verkleedjurk van Elsa uit Frozen

Het is weer bijna zover. De Carnaval kijkt al om het hoekje. Voor veel mensen is het wellicht al begonnen met prins uitroepen en meer van dat soort feesten. Zoals ieder jaar wordt het weer tijd om te kijken welke outfits de kinderen willen gaan aantrekken. Kyra heeft al een paar jaar een favoriet, net zoals waarschijnlijk 50% van alle meisjes. Als ze dan toch mag kiezen wordt het een verkleedjurk van Elsa uit Frozen. Deze Frozen verkleedsets kun je vrijwel overal krijgen. Alleen de Elsa die zij heeft gekozen heb ik nog niet in de stad gezien. Deze hebben we daarom via een leuke webshop besteld.

Elsa

Nice4Kids

De kinderen wisten dit jaar precies wat ze wilde. Heerlijk is dat. Geen gedoe dit keer. Kyra wilde graag een Frozen Elsa jurk. Via mijn schoonzusje kwam ik op de site Nice4Kids uit. Hier hebben ze allemaal verschillende jurkjes en heel veel andere leuke spulletjes. Natuurlijk ben ik meteen even gaan snuffelen.

Op de site vond ik een hele leuke Elsa winterjurk. Het is een plaatje om te zien en net weer even wat anders dan de andere Frozen jurken. De maat is altijd even een dingetje. Vallen ze groot uit of juist klein? Uiteindelijk na even goed rondgekeken te hebben kwam ik ook een leuke jurk van Anna tegen. Dan bestellen we ze toch beide. De Elsa jurk in haar huidige maat, en de Anna een maatje groter. Ze gaan na de carnaval toch de verkleedkist in. Zo heeft ze er nog veel meer plezier van.

De levertijd was erg snel. De jurken zijn op vrijdagochtend besteld en betaald. De dag erna had ik ze al in huis en konden ze gepast worden. De jurk van Elsa past perfect. Precies de goede maat. De Anna is veel te groot maar dat had ik ook verwacht. Ben ik meteen klaar voor volgend jaar. De prijzen vallen trouwens ook 100% mee. Voor Elsa heb ik €20,95 betaald en de Anna jurk was €15,95.

Anna

De kwaliteit van de jurken is ook erg goed. Ik ben alleen even aan het twijfelen of ik Kyra die mantel wel kan omdoen met de carnaval. Er zit een heel mooi wit bontkraagje op. Dat zal denk ik niet lang zo blijven. Onze kleine prinses kijkt nergens naar. Ze is wel helemaal in de wolken met haar jurk. Waar ze online nog twijfelde is ze er nu zielsgelukkig mee. En wie kan haar ongelijk geven? Het is ook een plaatje.

Hoe gaan jouw kinderen dit jaar verkleed met carnaval?

starwars frozen

 

5 antwoorden op “Verkleedjurk van Elsa uit Frozen”

    1. Hier in het zuiden besteden ze er volop aandacht aan, ook op school met een feest en een kinderoptocht. Ook na carnaval worden de verkleedkleren regelmatig uit de kast gehaald. 🙂

    2. Hij gaat na de carnaval inderdaad de verkleedkist in. Kan ze er volop van genieten. Het liefste loopt ze nu al de hele dag in de jurken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.