We gaan van start!

Dinsdag 1 december 2015, we gaan van start! Vanaf vandaag kun jij op deze website enkele blogs per week terug vinden. Waarover? Door wie? Dat vertellen we je vandaag!

Wie zijn wij?

Wij zijn Laura en Nancy, 2 vriendinnen die elkaar gevonden hebben door onze kinderen. Onze oudsten zitten bij elkaar in de klas, maar ook onze jongsten zitten bij elkaar in de klas en spreken vaak af. Laura schreef al langer blogs, maar wilde heel graag deze site ook opzetten waarbij ze de hulp vroeg van Nancy die meteen enthousiast reageerde.

Wat kun je hier lezen?

Eigenlijk alles wat te maken heeft met kinderen. Knutseltips, uittips, cadeautips, maar ook reviews. Reviews over speelgoed, restaurants, hotels en meer. Zolang het maar met kinderen te maken heeft. Ben je op zoek naar een toffe webshop waar je kinderkleding kunt kopen? Of juist naar gezonde, kindvriendelijke recepten? Ook dat zijn dingen die je hier kunt terugvinden. Gebruik de zoekbalk bovenaan de site om artikelen terug te vinden.

De planning is dat je een aantal keer per week een artikel kunt vinden op deze website. Je kunt ons volgen via Facebook en bloglovin om geen enkel artikel te hoeven missen. We gaan ervoor zorgen dat er veel afwisseling zal zijn en dat gecombineerd met een persoonlijk tintje. We testen namelijk zelf eerst alles uit zodat we ook onze eerlijke, ongezouten mening kunnen geven.

Door wie?

Door Laura en Nancy natuurlijk, maar daarnaast kan het ook zijn dat gastbloggers een eenmalig artikel aanleveren of slechts 1 keer per maand een artikel aanleveren. Lijkt het je leuk om ook je bijdrage te leveren? Neem dan contact met ons op!

Tips

Heb jij tips waar we over kunnen schrijven? Laat ons dat dan ook weten. Waar gaat jouw interesse naar uit? Wat wil jij weten of waar wil jij artikelen over terugvinden hier op de site? Lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan contact met ons op via info [AT] wereldvankinderen.nl

Groetjes, Laura en Nancy

 

6 gedachten over “We gaan van start!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *