Win een Night at the Museum

Win een Night at the Museum. Het klinkt allemaal een beetje spannend natuurlijk, maar het is echt waar. Jij kunt een echte overnachting winnen in het Limburgs Museum in Venlo. En niemand minder dan Paul van Loon leest je een verhaaltje voor het slapen gaan voor.

Night at the Museum

Op vrijdag 6 april is het Limburgs Museum in Venlo voor het eerst in de avonduren geopend. Van 18.30 uur tot 23.00 kun je het museum bezoeken.  Het is een bijzondere avond want op deze avond komt het museum tot leven. Dolfje Weerwolfje, Foeksia de Miniheks en andere griezels lopen rond. Hoogtepunt van deze avond is een optreden van Paul van Loon & Andere Snuiters.

Er zijn allerlei dingen in het museum te beleven. Zo kun je in de Griezelbus een griezelkwis spelen, is er griezelgebak en heksenranja verkrijgbaar en kun je een foto en handtekening scoren van Paul van Loon.

Win een overnachting

Wil je blijven overnachten in het museum? Doe dan mee met de Slaapwedstrijd. Uit alle inzendingen worden 8 winnaars getrokken die samen met een vriendje/vriendinnetje/broertje of zusje mogen blijven logeren in het museum. ( Onder toezicht van museummedewerkers )

Nadat om 23.00 uur de museumdeuren worden gesloten kan de pret beginnen. Er is een pyjamadisco, er is een griezeltocht-met-zaklamp en voor het slapen gaan leest Paul van Loon een verhaaltje voor. Wat een bijzondere ervaring is dat?!

De wedstrijdregels op een rijtje:

  • Je bent tussen de 8 en 12 jaar oud.
  • Je maakt een (korte) video en vertelt waarom juist JIJ deze overnachting in het museum moet winnen. Wees origineel!
  • De videoboodschap stuur je naar media@limburgsmuseum.nl. De video kun je als bijlage doorsturen, via We-Transfer of stuur een linkje van YouTube/Vimeo door. Vermeld duidelijk jouw naam en leeftijd!
  • Sluitingsdatum van de wedstrijd is 25 maart 2018
  • Uit alle inzendingen worden 8 winnaars geselecteerd. Deze winnaars krijgen in de week van 26 maart persoonlijk bericht.
  • De prijs: Een overnachting in het museum op vrijdagavond 6 april voor jou en je vriendje/vriendinnetje/broertje of zusje ( ook in de leeftijd van 8-12 jaar ) Ouders van de winnaars mogen tot 23 uur gratis mee naar Night at the Museum. De kinderen kunnen de volgende ochtend na het ontbijt om 9.30 uur weer opgehaald worden.

Ga jij meedoen met de wedstrijd? 

Night at the Museum wordt georganiseerd door het Limburgs Museum in Venlo. Wil je tickets voor deze avond kopen, wees er dan snel bij. Er zijn slechts 150 tickets beschikbaar die alleen via de webshop te bestellen zijn. 

Eén antwoord op “Win een Night at the Museum”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *