Win een zomers pakket voor je kinderen!

*Deze winactie is gesloten*

9 maanden geleden kwam ons eerste artikel online. Inmiddels gaan we al richting de 200 artikelen die we online hebben gezet. Een hele prestatie in zo`n korte tijd, al zeggen we het zelf. Ook op onze social media kanalen weten mensen ons te vinden. Via Twitter zijn we de 150 volgers al voorbij en op Facebook hebben we de 100e volger ook al mogen verwelkomen. En om dat te vieren trakteren wij. Win een zomers pakket voor je kinderen!

Wat kun je winnen?

Onze website heet Wereld Van Kinderen. Het zou daarom ook een beetje vreemd zijn om spulletjes weg te geven die alleen voor de papa`s en/of mama`s zijn. Uiteraard mogen jullie wel met de kinderen meespelen of knutselen, dat is nog veel gezelliger. We hebben voor ieder wat wils, iets om te knutselen maar ook iets om te lezen. Iets voor de hele warme dagen maar ook juist voor de iets frissere dagen. Het blijft Nederland en je weet nooit hoe de zomer verloopt. De cadeautjes zijn al ingepakt, met behulp van mijn eigen kleine meisje. Wat er dus precies in zit is nog een verrassing. Zowel jongens als meisjes hebben er iets aan.

winactie1

Wat moet je doen?

Nou, moeten…We hebben eigenlijk een hekel aan het woord moeten. Je moet maar 1 ding en dat is reageren dat je mee wil loten voor het pakket. Dat mag hier, onder dit artikel, maar dat mag ook op onze Facebook-pagina onder het artikel. Uit de reacties trekken we 1 winnaar waar we het pakket naar opsturen. That`s it. We zouden het uiteraard wel leuk vinden en waarderen als je ons zou volgen op Facebook. En waarom zou je dat niet doen? Zo zie je direct onze leukste artikelen over knutselen, dagjes uit en de lekkerste kids-proof recepten. πŸ˜‰

De winnaar is geworden: Lenny!

Β 

 

22 gedachten over “Win een zomers pakket voor je kinderen!”

  1. Wat leuk!! Dol op verrassingen en een zomerpakket is zeker welkom (knutselen, buiten spelen, lezen, zwemmen, spelletjes doen enz enz, genieten in de vakantie)! Wat is er nu leuker dan als kind je eigen post krijgen…een eigen pakketje en dan ook nog eens een verrassingspakket! Spannend hoor, ik waag graag een kansje!

  2. Ook ik doe graag mee. Zeker op zo’n regendagje als vandaag. Dan is het lastig voor de kids om zichzelf een hele lange vakantiedag zelf te vermaken. Zi’n pakketje winnen brengt dan meteen weer leven in de brouwerij!

  3. Ik loot graag mee! Gek op cadeaus en we kunnen wel een opkikkertje gebruiken nu we al ruim 9 weken onze oudste dochter weinig zien, omdat we bij onze jongste dochter zijn in een ziekenhuis ruim 100 kilometer weg

  4. Ik doe heel graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva (2,5) die net als mama dol zijn op knutselen. Laatst hebben we samen een Nemo-aquarium gemaakt πŸ˜€ zij hebben de propjes gemaakt en waren helemaal trots. Enkele dagen geleden hebben we van eierdoosjes walvisjes gemaakt die zij helemaal zelf geschilderd hebben. #trots #gezellig

  5. Ooooh wat leuk!!! Hopelijk wordt het ook nog wat meer zomers van weer πŸ™‚ Graag een kansje op dit leuke verrassingspakketje!

  6. Wat leuk! Super tof een verrassing, altijd spannend wat er in zit, hihi.
    Ik volg niet via Facebook (simpelweg omdat ik geen Facebook heb…) maar lees wel regelmatig stilletjes mee πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *